Horren

Wil jij met lekker weer je deur open kunnen doen zonder dat de vervelende vliegen en muggen jouw woning binnen vliegen? Ga dan voor horren! Horren zijn de beste manier om van het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht af te komen. Benieuwd welke horren Aanhuis.nl in het assortiment hebben? Kijk dan direct bij de horren van Luxaflex®, Multisol en Unilux.

Met hordeuren sluit je insecten buiten

Hoe kan het toch dat vliegen en muggen zo snel binnen zijn? Ook al heb je de deur of schuifpui maar eventjes openstaan; er is alweer eentje binnen. Wil je ook op zomerse dagen rustig genieten van lekker frisse lucht? Of hoor je bij de tuinliefhebbers die met mooi weer van hun terras of tuin het liefst een verlengde van de woning maken? Dan is een hordeur voor je terrasdeur of schuifpui de oplossing. Kies uit de volgende types deuren:

  • Scharnierdeur
  • Roldeur
  • Schuivende deur
  • Plissédeur
  • Hordeur op maat

Er zijn niet alleen diverse types hordeuren. Ook met de uitstraling en het design is er rekening gehouden. Zo heb je bijvoorbeeld het nieuwe Luxaflex ClearView® gaas, waarbij je het gaas bijna niet ziet. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Zorg voor een goede nachtrust met raamhorren

Ben jij op zoek naar een hor voor het raam van je slaapkamer? Dan ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres! Geen last meer van muggen in de nacht; extra fijn wanneer je huid allergisch reageert op insectenbeten. Maar wat dacht je van jouw keukenramen? Want tijdens het koken is het juist fijn om ramen open te zetten en voor een goede ventilatie in je woning te zorgen.

Het probleem is dat insecten juist door die lekkere etensgeur worden aangetrokken en binnen korte tijd zoemen er tien vliegen rond je keukentafel. Raamhorren zijn de beste oplossing voor deze dagelijkse situatie. Dankzij een passende hor voor elk raam hoef je jouw leefgewoontes niet aan te passen en heb je geen overlast van insecten meer.
Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Jazeker, vooral als je voor het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® gaat! Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie? Kom langs in de winkel, we helpen je graag!

In een kunststof kozijn boor je natuurlijk liever niet. Toch kun je ook met kunststof kozijnen voor horren gaan. Je hebt namelijk ook horren die in het kozijn geklikt kunnen worden, zonder dat er maar een schroef of plug aan te pas komt.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Luxaflex Poll-Tex® hordeur of raamhor

Wat kunnen horren nog meer? Stel; je hebt in de zomer erg veel last van hooikoorts. Of heb je structureel last van je luchtwegen? Dan is er een gaas dat de pollen buiten houdt. Zeker in de lente en de zomerperiode is dit erg fijn. Mensen met astma of hooikoorts hebben de optie om een hor te kiezen met Luxaflex Poll-Tex® gaas. De luchtkwaliteit binnen is dan veel beter. Benieuwd welke horren polwerend gaas hebben?

Advies over horren

Laat je adviseren op het gebied van horren bij een winkel bij jou in de buurt! We komen graag bij je thuis om je te adviseren, je horren in te meten en te monteren.

Welke types horren zijn er allemaal?

Je hebt de keuze uit een vaste hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze verkopers. Wij informeren je graag over alle opties van horren voor je ramen en deuren bij Aanhuis.nl.Hoe kan je horren combineren?

Horren zijn perfect te combineren met rolgordijnen. Zo kun jij jouw ideale sfeer geven aan je raam of deur met de kleuren van een rolgordijn. Of wat dacht je van het gemak van een hor met magneetsluiting? Zo kan je op elk moment het hor openen wanneer het nodig is.