plisségordijnen met magneetstrip

De plissegordijnen en magneetstrips kunnen heel gemakkelijk op het glas geplakt worden en sluiten daarom perfect aan. Het is uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om het frame waar de top down bottom up gordijnen in verwerkt zijn in te klikken.

Hoe werkt plisségordijn met magneetstrip?

Het aluminium frame, waar het plisségordijn in verwerkt is, is voorzien van magneet- en staalband. De magneetband wordt gemonteerd op de glaslatten in het raam, waardoor het gordijn amper naar voren steekt en geïntegreerd wordt in het raam. Door deze innovatieve manier van het plaatsen van het plisségordijn hoeven er geen boren en schroeven meer gebruikt te worden.Plisségordijnen met magneetstrip

Een plisségordijn met magneetstrip met een ‘top down en bottom up’ functie kan in alle posities voor het raam blijven hangen en geven daardoor veel privacy. Plisségordijnen top down bottom up zijn ideaal om de lichtinval in uw kamer zo optimaal mogelijk te reguleren. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld niet meer het hele gordijn dicht te trekken wanneer de zon erop schijnt, je zet het gordijn eenvoudigweg op de juiste hoogte om de zon tegen te houden.

Wanneer je het gordijn gebruikt om inkijk te voorkomen, trekt u het gordijn van onderen tot halverwege het raam. Zo kunt u heerlijk van de rust genieten én heb je nog steeds voldoende daglicht in uw kamer. Bij plisségordijnen zonder magneetstrip komen de plissés vrij voor het raam te hangen, zie onderstaande afbeeldingen.

Ontdek onze plisségordijnen


Ontdek de collectie!

Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Laat je adviseren omtrent plisségordijnen voorzien van magneetstrip zodat jij het juiste gordijn met de perfecte magneetstrip hebt.

Bezoek onze winkel

Die vervelende boorgaten zijn nu écht verledentijd!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief