Rolluiken

Rolluiken maken je huis volledig donker. Zo hebben zij naast een zonwerend effect, ook effect op je nachtrust. In een donkere slaapkamer slaap je nu eenmaal beter. Daarbij geven rolluiken je ook een gevoel van veiligheid. Doordat zij volledig om het raam zitten is het voor inbrekers bijna onmogelijk om je huis binnen te komen.

Rolluiken op maat

Rolluiken kunnen op diverse plaatsen worden toegepast. Niet alleen voor ramen, ook voor voor- en achterdeuren, garages etc.

Rolluiken zijn naar eigen wens aan te passen in vele kleuren, bijvoorbeeld in de kleur van jouw kozijnen. Waar ga jij voor? Heb je lichte kozijnen en wil je lichte rolluiken of breng je liever contrast aan en ga je voor een donkere kleur? Bij Aanhuis.nl kan het allemaal!

Ook qua bediening zijn er diverse opties mogelijk. Want naast handmatige bediening kan je je rolluiken ook volautomatische laten sluiten en openen.

Voordelen rolluiken

Het hebben van rolluiken geeft vele voordelen:

  • het houdt de temperatuur binnen constant
  • rolluiken hebben een isolerende werking
  • veilig tegen inbraak
  • verduisterd jouw hele kamer
  • rolluiken zijn tegenwoordig ook elektrisch bedienbaar

Elektrische rolluiken

We hebben het hierboven al wel benoemt; rolluiken zijn tegenwoordig ook elektrisch bedienbaar te verkrijgen. Dit maakt het bedienen van jouw rolluiken nog een stuk eenvoudiger.

De elektrische bediening kan via een afstandsbediening of volautomatisch, waarbij op vaste tijden de luiken sluiten en openen. Ga jij voor een makkelijke afstandsbediening of wil je graag jouw rolluiken connecten met een speciale app? Dit is heel handig wanneer je van je huis een Smart Home wilt te maken. Je kan de rolluiken dan zelfs zo instellen dat ze sluiten als de zon gaat schijnen. Dat wil jij toch ook?

Wil je het eerst eens rustig bekijken en heb je vragen? Dat kunnen we ons voorstellen. Maak eenvoudig een afspraak en we vertellen je alles!

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen