Hoe combineer je horren met rolgordijnen?

Horren combineren met gordijnen is zeker een goede combinatie. Je kan een hor combineren met een rol- of een standaard gordijn. Hierdoor zorg je ervoor dat de hor ook zonwerend wordt, naast dat de hor alle muggen, insecten en vliegen tegen houdt.

Horren in combinatie met (rol)gordijnen

Een hor voorzien van een rolgordijn kan in allerlei stijlen & kleuren, let er alleen wel op dat wanneer je het (rol)gordijn dicht hebt, dat de hor wel open is. Dit om kleine ongelukjes te voorkomen. Onze adviseurs kunnen bij jou thuis de maten opnemen en zorgen dat zowel de hor als het rolgordijn op maat worden gemaakt. Zodoende hou je de insecten buiten door de hor, en kan je het verduisteren door de (rol)gordijnen.

Ontdek al onze rolgordijnen

Welk type hor is geschikt voor zonwering?

Een hor is in eerste instantie niet gemaakt voor zonwering, wel kan het in combinatie met (rol)gordijnen zonwerend worden. Ook zijn screens een goed alternatief. Tevens kan er natuurlijk voor een wat dikker gaas worden gekozen, zodat de hor iets meer zon tegen houdt.

Vind een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Ontdek alle mogelijke combinaties van horren en rolgordijnen in één van onze Aanhuis-winkels.

Bezoek onze winkel


Horren in combinatie met een rolgordijn; een gouden combinatie!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief