Paneelgordijnen op maat

Zoek je eigenzinnige raamdecoratie, mooi, strak en functioneel? Dat zijn onze paneelgordijnen op maat! Deze verticale banen stof zijn niet alleen geschikt als raambekleding, maar ook als scheidingswand. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en dessins en in verduisterende of transparante stoffen. Behalve dat we advies geven en jij inspiratie op kan doen, meten en monteren wij ook!

Paneelgordijnen bieden variatie!

Wil je echt eens iets anders voor de ramen of voor je brede schuifpui of zoek je een scheiding tussen bijvoorbeeld je slaap- en leefruimte? Iets met een totaal eigen uitstraling? Denk eens aan paneelgordijnen. Paneelgordijnen bestaan uit verticale panelen van stof gemaakt.

Paneelgordijnen op rails

De panelen bevestigen we bovenaan de rails en deze panelen schuif je handig langs elkaar open en dicht. Niet alleen functioneel om licht te reguleren, ook beter voor je akoestiek. Paneelgordijnen zijn er in transparante of verduisterende gordijnstoffen in effen kleuren of met een dessin. Kortom; je kan letterlijk alle kanten op met paneelgordijnen!

Paneelgordijnen op maat gemaakt

Alle banen samen vormen het gordijn. Ideaal voor een enorme glazen achterwand bijvoorbeeld of voor lange ramen tot op de grond, want je kunt elk paneel afzonderlijk zo schuiven zoals jij het hebben wilt. Paneelgordijnen maken we op maat in breedtes van meestal 50 of 60 centimeter tot een maximum van 140 centimeter. De verticale banen stoffen zìjn verzwaard waardoor ze altijd perfect hangen.

Tot 10 panelen op rail met 5 sporen

Wij hangen paneelgordijnen aan meerdere rails. Je kant tot 5 sporen rails gaan met wel 8 tot 10 panelen. Je kan er dus ook voor kiezen om her en der een paneel voor de zon te schuiven, alles te sluiten door alle panelen naast elkaar te plaatsen of trapsgewijs de panelen te plaatsen; het is aan jou.

Verduisterende paneelgordijnen

Kies je voor een verduisterende stof, dan laat je automatisch minder licht binnen. Daarmee zijn de paneelgordijnen ook zonwerend en isolerend. De keuze in gordijnstoffen is enorm, combineer stoffen en dessins of voorzie elk paneel van een andere tint! Volop keuze passend bij elke woonstijl. Een lichtere stof voor je paneelgordijnen past moeiteloos in een Scandinavische woonstijl. En door de strakke uitstraling van paneelgordijnen passen ze ook in een strak, modern interieur.

Hoe bedien je paneelgordijnen?

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een koord of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos. Handig! Kom langs in onze winkel en we laten je alle opties zien!

Paneelgordijnen op rails zijn perfect voor brede ramen en schuifdeuren.

i

Geniet van het mooie lijnenspel met paneelgordijnen, super modern!

i

Volop variatie! Paneelgordijnen kunnen overlappen of naast elkaar staan.

i

Kies voor paneelgordijnen van niet transparante stoffen voor extra zonwering.

i
Kom langs in de winkel om onze paneelgordijnen te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De bediening van paneelgordijnen kan handmatig met een koord of een trekstang. Dit is nagenoeg geruisloos.

Paneelgordijnen zitten tussen raamdecoratie en gordijnen in. Als gordijnen zijn ze alleen niet zo zwaar en je speelt er toch net zo mee als met raamdecoratie. De paneelgordijnen laten je kamer ook groter lijken, doordat ze van het plafond tot aan de grond gaan. Ook kan je ze gebruiken als scheidingswand tussen bijvoorbeeld een slaapkamer en kleedkamer.

Absoluut! Paneelgordijnen kunnen op maat worden gemaakt om naadloos aan te sluiten bij ramen van verschillende afmetingen. Of je nu grote ramen, smalle ramen of zelfs afwijkende raamformaten hebt, de panelen van paneelgordijnen kunnen worden aangepast.

Bekijk alle veelgestelde vragen