Luxaflex®

Weet je dat Luxaflex® al sinds 1951 dé specialist is op het gebied van raamdecoratie? Het bedrijf werd opgericht in Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. De naam 'Luxaflex®' komt van de combinatie van de woorden 'luxury' en 'flexibility', wat verwijst naar de kwaliteit en flexibiliteit van de producten. Ontdek onze uitgebreide collectie aan Luxaflex® raamdecoratie en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

De mogelijkheden van Luxaflex® raamdecoratie

Laten we beginnen met het ontdekken van de vele opties die Luxaflex® biedt voor raamdecoratie. Van klassieke, horizontale jaloezieën tot de meer stijlvolle Silhouette® Shades, Luxaflex® heeft voor elk interieur en elke woonsmaak wel een passende oplossing. Hieronder vind je een overzicht van alle soorten raamdecoratie die Luxaflex® te bieden heeft. Laat je inspireren en ontdek welke raamdecoratie het beste past bij jouw stijl en wensen!

Ook als je jouw woning wilt voorbereiden voor de zomer, zit je helemaal goed met Luxaflex®, want ook horren bevinden zich in het brede assortiment.

Ontdek de luxe van elektrische raamdecoratie van Luxaflex®!

Met Luxaflex® PowerView® Automation wordt het bedienen van jouw raamdecoratie een fluitje van een cent! Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om jouw raamdecoratie te bedienen via een afstandsbediening, smartphone of zelfs met je stem. Verschillende soorten raamdecoratie van Luxaflex® zijn verkrijgbaar met PowerView®. Dankzij dit systeem geniet je van optimaal comfort en gemak, terwijl je ook nog eens energie bespaart. Laat onze experts je adviseren over de beste keuze en ontdek de vele mogelijkheden van Luxaflex® PowerView® en maak jouw huis compleet!

Ervaringen met Luxaflex®

Bij Luxaflex® draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten. Daarom zijn onze klanten zeer tevreden met de raamdecoratie. Ze zijn enthousiast over de vele opties en mogelijkheden en ze waarderen de mooie afwerking en de goede service die Luxaflex® biedt. Onze klanten zien Luxaflex® als een investering die hun huis naar een hoger niveau tilt en dat merken ze elke dag opnieuw.

Luxaflex® op maat

Met Luxaflex® op maat ben je verzekerd van de perfecte raamdecoratie voor jouw huis! Of je nu op zoek bent naar de klassieke horizontale Jaloezieën, de elegante Plissé Shades of de stijlvolle Silhouette® Shades, Luxaflex® op maat zorgt ervoor dat de raamdecoratie perfect aansluit op jouw ramen en interieur. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit diverse materialen, kleuren en dessins, zodat je de raamdecoratie helemaal naar jouw smaak kunt samenstellen. Je haalt niet alleen mooie raamdecoratie in huis, maar ook nog eens kwaliteit en duurzaamheid.

Alles van Luxaflex® ontdekken? Kom gezellig langs in de winkel!

Maak een afspraak

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?