Stalen opdekdeuren

Stalen deuren zijn ontzettend populair en trekken de aandacht in een ruimte. Het zijn prachtige deuren voor meer licht in jouw woonkamer. Stalen opdekdeuren zijn sfeervol en geschikt voor bijna alle soorten ruimtes.

Wat zijn opdekdeuren?

Stalen opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Het grootste voordeel van opdekdeuren is dat ze weinig tocht doorlaten. Zo houd jij de warmte beter in de ruimte en bespaar je een hoop geld op jouw energierekening. Vooral in deze tijden is dat niet verkeerd. Daarnaast zijn opdekdeuren gemakkelijk te plaatsen en ze passen bij elke woonstijl.

Ben jij nieuwsgierig naar de collectie?


Kies jij voor stalen opdekdeuren?

Is de industriële look helemaal de stijl waar jij voor wil gaan? Dan hoort een zwarte stalen opdekdeur er helemaal bij! Een stalen deur zorgt voor het wauw effect in jouw kamer. Je kan de robuuste uitstraling en de diepte van de deur nog meer benadrukken door te kiezen voor donkere plinten. In combinatie met natuurlijke elementen ontstaat een verfijnde en unieke woonstijl. Vanwege de fraaie indeling met de rechthoekige glaspanelen komt de unieke uitstraling van het staal helemaal tot zijn recht.

Ben jij niet zo'n fan van de industriële woonstijl? Deze stalen opdekdeuren zijn geschikt voor elk interieur. Of je nou gaat voor Scandinavisch licht, Botanisch groen, Klassiek elegant of Modern strak; een stalen opdekdeur maakt het af! Het is een kwestie van kleur. Ga je voor Scandinavisch licht, kies dan bijvoorbeeld voor een witte stalen opdekdeur.


De mogelijkheden van stalen opdekdeuren

Bij een stalen opdekdeur zijn verschillende transparanties in glas mogelijk. De keuze bestaat uit transparant, mat of melkglas. Met een stalen opdekdeur met melkglas kun je de hal accentueren. Kies jij voor een niet transparante stalen opdekdeur? Berg al jouw verzamelde spullen op, zonder dat iemand het ziet! En dat terwijl je ook nog eens sfeer toevoegt aan jouw woning, fantastisch! Ga je voor meerdere stalen deuren in jouw woning, ga dan ook voor verschillen transparanties. Hierdoor hoef je een standaard deur niet te combineren met een stalen deur, waardoor je eenheid en rust creëert.

Het is mogelijk om een stalen opdekdeur zelf te monteren. Heb je liever hulp van een specialist? Bij Aanhuis.nl mag je het inmeten en monteren ook door onze ervaren vakmensen laten doen. Want dan weet je zeker dat je stalen opdekdeur op maat precies aansluit en alles strak gemonteerd is straks. Bespreek jouw wensen met een van onze adviseurs in de winkel. Zij helpen je graag.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil jij het graag licht en ruimte in huis? Kies dan voor een stalen opdekdeur met glas. Met een glazen deur haal je uit de andere ruimte meer licht en je deelt je woning op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Wel het licht in de kamer, maar toch de privacy behouden. Kies dan voor melkglas.

Een stalen taatsdeur geeft veel gemak, je kan de deur namelijk openen vanaf beide kanten. Ook met de deur weinig geluid bij het sluiten.
En nog belangrijker, je hebt een echte eyecatcher in huis.

Kom je favoriete kleur uitzoeken in onze winkel.

Stalen opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Het grootste voordeel van opdekdeuren is dat ze weinig tocht doorlaten. Zo houd jij de warmte beter in de ruimte en bespaar je een hoop geld op jouw energierekening.

Een taatsdeuren van staal is een deur dat draait om een centrale as. De deuren zijn voorzien van een mechanisme waardoor je de opening maximaal kunt gebruiken. Een taatsdeur is voorzien van een hold-on systeem en een soft-close systeem. Zo kun je de deur vastzetten op de gewenste positie en slaat de deur altijd zachtjes dicht.

Bekijk alle veelgestelde vragen