Acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties bij de Aanhuis.nl winkels. Profiteer nu! *Vraag in de winkel naar de voorwaarden

20% korting

op de houten en aluminium jaloezieën van Aanhuis.nl*

Stel je voor, raamdecoratie dat niet alleen zonlicht filtert en je privacy beschermt, maar ook jouw huis een eigentijdse uitstraling geeft. Dat wil jij toch ook in je interieur? Ontdek onze houten en aluminium jaloezieën uit de Aanhuis.nl-collectie.

Kom langs in één van onze winkels en ontdek niet alleen de gezellige en warme sfeer die onze jaloezieën met zich meebrengen, maar geniet ook nog eens van een exclusieve korting van 20%!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

21% BTW-korting

op alle CorQ vloeren*

Ben je op zoek naar een gloednieuwe vloer? Een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook duurzaam is? Dan zijn de CorQ vloeren met hout- of tegellook echt iets voor jou!

Laat je inspireren door de schitterende dessins van de CorQ klikvloeren. En het goede nieuws: in februari geniet je van een aantrekkelijke korting van 21% btw op CorQ! Ontdek de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid voor jouw vloer.

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

BTW-korting

op LeBeton trapbekleding*

Vaarwel oude trapbekleding, hallo nieuwe sfeer! Je trap is vaak een vergeten hoekje, maar heeft veel impact op de sfeer van je interieur. Al eens gedacht aan een trendy betonlook op je trap? Het is echt een aanrader!

En om de overstap naar nieuwe trapbekleding voor jou nog aantrekkelijker te maken, bieden wij in februari een btw-korting aan op LeBeton traprenovaties. Dat is pas een veelbelovend begin van het nieuwe jaar. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de mogelijkheden voor jouw gloednieuwe trapbekleding!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

15% korting

op de schuifdeuren van jouw kast!*

Opruimen. Kom jij er ook nooit aan toe? Elke keer denk je 'vandaag is de dag' en toch lijkt er altijd iets tussen te komen. Bij aanhuis.nl bieden we de oplossing, schuifdeurkasten op maat!

En wij maken het nog beter. Want in februari geniet je van een aantrekkelijke deal van 15% korting op jouw schuifdeuren. Hoe fijn is dat? Maak het opruimen makkelijker met een schuifdeurkast op maat en geniet van korting op jouw schuifdeuren! Wanneer zien we jou?

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.