Acties

Elke maand vind je hier een nieuw overzicht van de lopende acties bij de Aanhuis.nl winkels. Profiteer nu!

20% korting op houten en aluminium jaloezieën

Mooi he, jaloezieën zijn echte sfeermakers! Geschikt voor elk interieur en verkrijgbaar in vele kleuren en soorten. Past aluminium of hout beter bij je woonstijl?

Bij Aanhuis.nl maken we jouw jaloezieën perfect op maat. Uiteraard komen we bij je thuis inmeten en monteren.

Wil je eerst advies en inspiratie op doen? Kom dan naar onze winkel. Wij laten je graag onze jaloezieën zien en bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Deze maand krijg je 20% korting op alle aluminium en houten jaloezieën uit onze Aanhuis collectie. Dat is de moeite waard! Waar wacht je nog op?

Bekijk onze jaloezieën

15% korting op visgraat pvc vloeren

Ze zijn zo populair de pvc visgraat vloeren uit onze Aanhuis collectie. En wij begrijpen dat! Een pvc vloer is onderhoudsvriendelijk, krasvast, waterbestendig en nog mooi ook! Helemaal wanneer je voor een visgraat patroon kiest.

Onze pvc vloeren zijn er in vele dessins en kleuren zodat er altijd eentje in jouw interieur past. Op de Malgas, Dolak, Rondo, Lanzarote en Sicilë ontvang je deze maand 15% korting.

Stuk voor stuk prachtige en sterke vloeren met een mooie matte afwerking. iets voor jou? We zien je graag in onze winkel!

Ontdek onze pvc-vloeren

15% korting op laminaat

Zoek je een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is? Bekijk de fraaie laminaatvloeren uit de Aanhuis collectie eens!

Laminaat is gemakkelijk in onderhoud, snel te leggen en gaat jarenlang mee. Bij onze laminaat vloeren voel je de structuur van hout en weet je dat ze bestand zijn tegen water? Dezelfde voordelen als een pvc vloer en dan een stuk voordeliger.

Er zijn zoveel kleuren en dessins te kiezen, wij durven te stellen dat er voor elke smaak een laminaatvloer is. Of je woonstijl Scandinavisch of Basic is; wij hebben dé vloer voor jou!

Deze maand ontvang je 15% korting op alle laminaatvloeren uit onze Aanhuis collectie. Kom langs en laat je inspireren!

Bekijk ons laminaat

15% korting op televisiekasten met elektrische haard

Wij zijn fan! Een televisiekast op maat gemaakt in combinatie met een elektrische haard... zo mooi!

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring in het op maat maken van elke kast. Denk aan een inloopkast, wasmachinekast, ensuitekast of televisiekast. Je kent onze kasten ongetwijfeld van het televisieprogramma 'vtwonen Weer verliefd op je huis'. Hier maken we veel bewoners blij met een kast op maat op een plek waar ze het niet voor mogelijk hielden. Onder een schuine kant, bij een raam of in een leeg kamertje.

Nieuw in het assortiment zijn de televisiekasten gecombineerd met een elektrische haard. Niet alleen hip en stijlvol, ook duurzaam.

Heb je interesse? Kom naar onze winkel want deze maand krijg je 15% korting op een televisiekast op maat in combinatie met een elektrische haard. Dat is mooi meegenomen!

Ontdek onze tv-kasten