Aflevering 3 - Heemstede

vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede eetkamer
In deze aflevering
Datum
maart 2023
Opdrachtgever
Jana & Jasper
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer
Producten
Raamdecoratie, Gordijnen, PVC vloeren, Vloeren, Vloerverwarming

Jasper en Jana zijn echte jeugdliefdes en bovendien trotse bezitters van een heerlijk jaren '20 huis in Heemstede. Toch voelt hun droomhuis nog niet als een waar paradijsje na een verbouwtrauma door een aannemer die ze in de steek liet. Gelukkig staat Liza voor ze klaar en weet ze het hoekhuis om te toveren tot een sfeervol familiehuis!

How it started

Samen met hun zoontje Otis wonen Jana en Jasper alweer sinds 2015 in het fijne hoekhuis. Na een mislukte verbouwing in 2018 is ze echter de moed in de schoenen gezonken en sindsdien stond hun hoofd niet meer naar de inrichting van het huis. Toch begint het toch wel weer enorm te kriebelen om voor een fijn en warm interieur te gaan, waarbij vooral de natuur en gezelligheid met vrienden en familie centraal staat. Echter lopen ze tegen één groot punt aan; hun smaakverschil. Gelukkig weet Eva precies hoe ze de wensen van Jana en Jasper kan vertalen naar een warm familiehuis!

Vooral Jana heeft de afgelopen jaren de overhand in het interieur gehad en dat is goed terug te zien. Lichtroze is namelijk goed vertegenwoordigd! Jana maak je dan ook blij met een licht en modern klassiek interieur, dat lekker knus is. Het liefst ziet ze het strand overal in terug komen en een plekje voor het speelgoed van Otis is ook een grote wens, want het kan niet opgeruimd genoeg zijn!

Jasper gaat daarentegen het liefst voor donker en wordt helemaal blij van het bos. Hun eigen rariteitenkabinet is onder andere gevuld met zijn whisky-collectie en overal ziet hij wel mooie dingen terug in de natuur die Jasper graag mee naar huis neemt. Van hem mag het allemaal wel wat rommeliger, maar gezelligheid staat ook hoog op zijn prioriteitenlijstje. Een mooie klus voor Eva dus!

vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede visgraat

Aanhuis.nl moment 1

Jana en Jasper hebben de houten vloer die erin ligt, zelf gelegd. Toch is de vloer een doorn in het oog, omdat het niet goed schoon te houden is. Daarom kiest Liza voor een woondroom van het stel, namelijk een visgraat vloer! Door een pvc vloer van COREtec® in de kleur Forest te laten leggen, wordt er een rustige basis gevormd, met de natuurlijke uitstraling waar Jana en Jasper zo gek op zijn.

De pvc vloer is bovendien bijzonder goed te combineren met vloerverwarming, wat Liza hier dan ook heeft gedaan. Door voor elektrische vloerverwarming te gaan, blijft de gasrekening laag én kunnen bovendien de ouderwetse radiatoren weg uit de kamer. Het resultaat? Een strak én warm interieur, met een vloer waar kleine Otis heerlijk op kan spelen en kruipen!

Onze pvc vloeren

Een knus interieur, geïnspireerd door de natuur? Geen enkel probleem voor Liza!

vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede raamdecoratie

Aanhuis.nl moment 2

Jasper was geen fan van de roze gordijnen die er eerst hingen en Liza was het roerend met hem eens. Daarom heeft ze gekozen voor stoere houten jaloezieën in de kleur 8360, die ze combineert met Aanhuis gordijnen in de stof Piran in naturel 12a. Door de houten jaloezieën met lichte gordijnen te combineren, ontstaat er een stoer geheel voor Jasper, die voor Jana toch nog zacht genoeg is. Het natuurlijke materiaal zorgt bovendien voor extra verbinding met de natuur, waar het enthousiaste stel naar op zoek is.

Ben jij ook op zoek naar nieuwe raamdecoratie of gordijnen? Kom dan eens langs bij één van de winkels van Aanhuis.nl en neem een kijkje in onze uitgebreide collectie. Elektrisch bedienbare gordijnen of raamdecoratie? Ook voor slimmer wonen ben je bij ons aan het goede adres én we monteren je nieuwe raamdecoratie ook graag voor je!

Meer over smart home

Tot slot

Jeetje wat een warm resultaat is het geworden, wij snappen wel dat Jasper en Jana er blij mee zijn! Je ziet duidelijk de stoere elementen terug waar Jasper naar op zoek was, gecombineerd met de lichte beach-sfeer waar Jana zo gek op is. Kortom, Liza heeft het weer geweldig gedaan.

Kijk je nu om je heen en denk je "Hé, mijn interieur kan eigenlijk ook wel een opfrisser gebruiken"? Schakel dan de stylisten van Aanhuis.nl in, we helpen jou namelijk graag met vrijblijvend interieuradvies! Daarnaast kunnen we je ook alles vertellen over je nieuwe vloer, raamdecoratie of smart home-producten. Maak eenvoudig een afspraka of kom gezellig langs in onze winkels!

Kom langs!

vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede eetkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 3 - Heemstede woonkamer
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?