Voorzethorren

Kies voor onze voorzethorren en beleef zomeravonden zonder hinderlijke insecten en nachten zonder gezoem van muggen! Deze handige horren zijn ideaal voor ramen en deuren die naar buiten opengaan. Ze laten frisse lucht binnen en houden vervelende beestjes buiten. Bij Aanhuis.nl hebben we de perfecte oplossing voor al je ramen, zelfs als ze naar buiten draaien!

voorzethor Luxaflex®
voorzethor Luxaflex®

Wat is een voorzethor?

Warme dagen, heerlijk! Maar die vervelende insecten, die willen we liever buiten houden. Toch? Nou, dat is precies waar een voorzethor voor is bedoeld. Een voorzethor voor je raam of deur is een hor die op jouw kozijn gemonteerd wordt en insecten als vliegen en muggen buitenhoudt. We hebben ze in verschillende varianten:

 • Vaste horren. Zoals de naam al zegt, bieden deze horren permanente bescherming tegen insecten.
 • Rolhorren. Met rolhorren heb jij de controle over de frisse lucht in huis en de hoeveelheid insecten die binnenkomen. Doe je raam open, rol je hor naar beneden en voilà, een insectenvrij huis met een heerlijke bries!
 • Plisséhorren. Op zoek naar iets unieks? Ontdek dan onze plisséhorren. Ze zijn uniek door hun vouwsysteem. In plaats van een traditioneel oprolmechanisme of vast gaaspaneel, maakt een plisséhor gebruik van gevouwen gaas. Wanneer de hor gesloten is, vouwt het gaas zich als een harmonica op, waardoor het minimale ruimte inneemt.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook verschillende soorten gaas aan. Heb je in de lente last van een kriebelende neus? Dan hebben wij pollengaas voor je. Dit gaas filtert de allerkleinste pollen eruit, zodat je zorgeloos kunt genieten in een insecten- en allergievrij huis. Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte hor?

Voorzethor Luxaflex

Voordelen van je hor monteren op het kozijn

Bij het woord hor denk je gelijk aan bescherming tegen insecten. En dat klopt! Maar voorzethorren hebben nog veel meer voordelen, namelijk:

 • Voorzethorren zijn gemakkelijk te onderhouden. Gebruik een zachte doek en mild reinigingsmiddel om voorzichtig het gaas en het frame schoon te maken.
  Bewegende delen smeren. Als je voorzethor bewegende delen heeft, zoals scharnieren, smeer ze dan af en toe in om ze soepel te laten bewegen.
 • Maak je voorzethor voor je raam of deur helemaal naar jouw smaak! Soort, gaas, kleur; jij bepaalt!
 • Onze hoogwaardige voorzethorren voor ramen of deuren zijn gemaakt van duurzame materialen zoals stevig gaas en robuuste frames. Dit betekent niet alleen een insectenvrije omgeving, maar ook horren die lang meegaan, zelfs bij regelmatig gebruik.

Ben je nieuwsgierig naar de veelzijdigheid van onze horren en de toegevoegde waarde voor jouw huis? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels! Ervaar zelf de kwaliteit en personaliseerbare luxe van onze voorzethorren. We staan klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden.

Waarom kiezen voor een voorzethor op maat?

Weg met het gedoe van afwijkende raammaten en ingewikkelde draaikiepramen! Met een op maat gemaakt voorzethor van Aanhuis.nl wordt het vinden van de passende maat een eitje. Kies jij voor een op maat gemaakte voorzethor van Aanhuis.nl, dan geniet je van:

 • Een hor die perfect aansluit bij je raam.
 • Optimale functionaliteit.
 • Een voorzethor die feilloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Dus, blijf je worstelen met het vinden van de juiste maat of ga je voor het maatwerk van Aanhuis.nl? Wij weten het wel!

Meten en monteren

Het meten en ophangen van horren is een klus die je zelf kunt klaren, mits je een beetje handig bent. Maar waarom zou je dat doen als het makkelijker kan? Onze vakmensen hebben veel ervaring en weten precies hoe ze jouw horren goed moeten plaatsen. Het gaat snel en zonder gedoe. Wij zorgen ervoor dat alles perfect past, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Laat ons het voor je regelen, zodat jij gewoon kunt genieten. Geen gedoe, alleen plezier!

Onderhoudstips

Bij het in topconditie houden van je voorzethorren komt een beetje liefde en aandacht kijken. Hier zijn enkele onderhoudstips die we graag met je delen:

 • Regelmatig reinigen. Stof, vuil en insectenresten kunnen zich ophopen op het gaas van de horren. Maak de horren regelmatig schoon met een zachte borstel of stofzuiger om vuil te verwijderen.
 • Gebruik een mild reinigingsmiddel. Voor hardnekkiger vuil of vlekken kun je een oplossing van mild reinigingsmiddel en lauw water gebruiken. Gebruik een zachte doek om voorzichtig het gaas en het frame schoon te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze schade kunnen veroorzaken aan het gaas of het frame.

Door deze eenvoudige onderhoudstips regelmatig toe te passen, blijven je voorzethorren in topconditie en beschermen ze je huis tegen insecten, terwijl de frisse lucht ongehinderd naar binnen kan stromen.

Meer weten over de prijzen?


Inzethor Luxaflex®
Laat je inspireren!
Lees onze blogs
voorzethor Luxaflex®

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Jazeker, vooral als je voor het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® gaat! Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie? Kom langs in de winkel, we helpen je graag!

Een voorzethor monteer je eenvoudig op het kozijn. De manier van bevestigen hangt af van het type model dat je kiest. Als je zelf aan de slag wilt, vind je vaak duidelijke instructies in het productinformatieboekje. Maar waarom de moeite nemen als je moeiteloos wilt genieten van de geweldige voordelen van voorzethorren? Schakel de vakmensen van Aanhuis.nl in! Met jarenlange ervaring zorgen wij voor een naadloze montage, zodat jij zonder gedoe kunt genieten.


De kosten van een voorzethor zijn afhankelijk van verschillende factoren, namelijk:

 • De maatvoering;
 • Het type hor;
 • Het type gaas;
 • Het gekozen merk

En meer! Voor een complete prijsopgave adviseren we je om naar de winkel te komen. Niet alleen zie je gelijk alle mogelijkheden, maar wij maken ook gelijk de exacte kosten inzichtelijk. Wist je dat wij altijd bij jou in de buurt zitten? Ontdek het zelf en vind jouw winkel!

Voorzethorren worden op het kozijn gemonteerd. Bij Aanhuis.nl vind je een ruim assortiment aan voorzethorren. Zo hebben wij onder andere:

 • Rolhorren;
 • Vaste horren;
 • Plisséhorren.

En meer! Voor het actuele assortiment nodigen we je graag uit in één van onze winkels. Tot snel!

Voorzethorren zijn over het algemeen geschikt voor standaard draai-kiepramen, naar binnen draaiende ramen en schuiframen. Zorg ervoor dat je een voorzethor kiest die compatibel is met het type raam dat je hebt.

Bekijk alle veelgestelde vragen