Aanhuis vs de bouwmarkt

Ga je verbouwen of verhuizen en heb je een compleet nieuwe woninginrichting nodig? Dan heb je een aantal opties om het aan te pakken. Nu kan ik heel makkelijk zeggen: Aanhuis.nl doet ’t voor je (en ja, stiekem doen wij dat ook), maar waarom kiezen sommige mensen voor een bouwmarkt. Dus een doe-het-zelf zaak om het zelf te doen. Tijd om eens het verschil tussen Aanhuis.nl en een bouwmarkt onder de loep te nemen.

Deels helpen

Dus, bij een verbouwing of verhuizing heb je 2 keuzes. Of je doet 't deel zelf, of je laat het volledig door anderen doen. Optie 1 is dus zelf doen (in hoeverre dat kan) en optie 2 is het laten doen. Dus de verbouwing en aankleding van je nieuwe woninginrichting overlaten aan de mensen die dat goed kunnen. Zodat je zelf gewoon de dingen kunt doen waar écht goed in bent en genieten is daar vast één van.

Optie 1 is deels helpen. Het grote bouwwerk overlaten aan de klussers en de aankleding zelf doen. En dan komt de bouwmarkt in beeld. Want daar haal je je verf, behang, vloer en raambekleding. Zelf zit je een paar dagen op je knieën om de vloer te leggen. Je meetlint zit standaard in je achterzak om je kozijnen op te meten voor je raamdecoratie en met een beetje (of veel) gemopper krijg je alles gelegd en gemonteerd. Toch zeker een aantal avonden na werktijd en een paar vrije weekenden lever je in om jezelf in ’t zweet te werken. Maar dat kan ook anders.

Het laten doen

Namelijk optie 2: het laten doen. Kijk, een hele verbouwing (muren bouwen, dak erop) is echt aan vakmensen besteed. Maar ook de woninginrichting is een verhaal apart. Hoe fijn is het om in de winkel samen met een specialist uit te zoeken wat je wilt, een datum te prikken voor het inmeten en het monteren en dat het dan ook gewoon voor je gedaan wordt. En bakkie koffiezetten mag best als we de vloer voor je leggen. En een lekker koekje bij het monteren van je raambekleding en gordijnen mag best. Voor de rest mag je gewoon doen waar je goed in bent, ervan genieten dat wij alles voor je doen.

Maak een afspraak

Ga voor gemak en laat Aanhuis.nl het voor je doen!

Tot slot

Nee, ik zeg niet dat de bouwmarkt niet onwijs handig is voor sommige mensen. En budget-technisch zal het ook écht wel iets voordeliger zijn. Maar ben je voor gemak en wil je zeker weten dat álles goed gaat? Laat ’t dan doen door Aanhuis.nl!

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief