Stalen stompe deuren

Wel een make-over, maar geen verbouwing? Denk dan eens na over de stompe stalen deuren van Aanhuis.nl! Het geeft jouw woning binnen no time een nieuwe sfeer en look. Het zijn de echte eyecatchers van een kamer én dat zonder teveel gedoe. Het mooie aan een stompe stalen deur is dat hij goed aansluit, omdat hij in het kozijn valt.

Waarom jij moet kiezen voor stalen stompe deuren

Wat zijn stompe deuren nou eigenlijk? Stompe deuren zijn deuren die volledig in het kozijn vallen. De deuren kunnen in een bestaand kozijn gezet worden. Op deze manier kan je zonder grote aanpassingen de look van jouw kamer veranderen. De oude deur eruit, de nieuwe stalen deur erin en klaar!

Stompe deuren van staal zijn in diverse maten verkrijgbaar. Passen de beschikbare afmetingen bij de afmetingen van jouw kozijn? Dan is dit product perfect voor jou. Wist je al dat er ook nog keuze is in glas? Er zijn stalen deuren passend bij elke woonstijl! Je kiest bovendien niet alleen de juiste maat, maar ook de juiste kleur. Het stalen frame is verkrijgbaar in het zwart, wit en in het brons.

Voor welke stalen stompe deur kies jij?

Licht wit of stoer staal?

Hou je van Scandinavisch en een basic interieur dan kies je waarschijnlijk lichte tinten. Dus een witte stalen stompe deur zal perfect passen bij jouw interieur. De sierlijke eyecatcher in jouw kamer.

Hou je van Industrieel en stoer, dan sluit de zwarte stompe stalen deur naadloos aan. Een zwarte stalen deur valt meer op en geef karakter aan de ruimte. Ook een echte eyecatcher, maar dan heel anders! Welke stijl past bij jou?

Stalen stompe deur vs opdekdeur

Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is eigenlijk heel simpel. Een opdekdeur is een binnendeur die niet in, maar op het kozijn valt. De buitenste randen van de deur vallen over het kozijn heen. Dit geeft een luxere uitstraling.

Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt. Hierdoor zijn de naden tussen de deur en het kozijn nog zichtbaar.

Natuurlijk kan je beide soorten stalen deuren op maat laten maken, stel dat je thuis net een andere afmeting nodig hebt. Wij geven je graag advies! En het inmeten mag je gerust aan onze vakmensen overlaten.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil jij het graag licht en ruimte in huis? Kies dan voor een stalen opdekdeur met glas. Met een glazen deur haal je uit de andere ruimte meer licht en je deelt je woning op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Wel het licht in de kamer, maar toch de privacy behouden. Kies dan voor melkglas.

Een stalen taatsdeur geeft veel gemak, je kan de deur namelijk openen vanaf beide kanten. Ook met de deur weinig geluid bij het sluiten.
En nog belangrijker, je hebt een echte eyecatcher in huis.

Kom je favoriete kleur uitzoeken in onze winkel.

Stalen opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Het grootste voordeel van opdekdeuren is dat ze weinig tocht doorlaten. Zo houd jij de warmte beter in de ruimte en bespaar je een hoop geld op jouw energierekening.

Een taatsdeuren van staal is een deur dat draait om een centrale as. De deuren zijn voorzien van een mechanisme waardoor je de opening maximaal kunt gebruiken. Een taatsdeur is voorzien van een hold-on systeem en een soft-close systeem. Zo kun je de deur vastzetten op de gewenste positie en slaat de deur altijd zachtjes dicht.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Meer over stompe stalen deuren

Dat een stompe stalen deur een echte eyecatcher is, daar zijn we nu wel over uit! Maar hoe houd je een stompe stalen deur nou echt goed schoon? Oftewel... vingervlekvrij?

Tips stalen deuren schoonmaken

Voor het beste resultaat kun je het beste een microvezel doek gebruiken. Deze doek neemt de stof daadwerkelijk op, zonder dat het stof op de grond valt. Daarnaast is een microvezel doek gemaakt van polyester en polyamide. Deze kleine vezels zorgen ervoor dat de doek zacht aanvoelt en het glas of het staal van de deur niet beschadigd raakt.

Heb je vragen over stalen deuren? Onze adviseur staat met tips en informatie voor je klaar. Tot snel in de winkel!

Ontdek onze montageservice