Musthave deze zomer; elektrische raamdecoratie

Eerlijk is eerlijk, af en toe ben ik gewoon een beetje lui. Ik heb niet altijd zin om de bank af te komen of vroeg mijn bed uit te stappen.. Helemaal niet om mijn raamdecoratie bij te stellen, nee niks voor Moi. Daar heb ik dus een oplossing voor bedacht: elektrische raamdecoratie, hoe mij dat bevalt?

Vanuit je luie stoel

Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vindt! Het maakt het leven nét wat gemakkelijker, kijk ik tv en schijnt de zon in mijn ogen dan doe ik de jaloezieën wat meer dicht gewoon vanaf de bank. Word ik wakker en wil ik kijken wat voor weer het is? Even via de app mijn raamdecoratie omhoog doen en ik zie welke kleren ik aan moet doen. Het werkt voor mij als een tierelier.

Wat is er allemaal nog meer mogelijk?

Nou veel, je kan met de Bliss app makkelijk je raamdecoratie open of dicht doen. Daarnaast kan je bepaalde tijdstippen en scenes instellen. Zo kan je lekker lang blijven liggen op de zondag, omdat jij hebt ingesteld dat de gordijnen pas om 11 uur open gaan. Wat ik nog een voordeel vind is het gevoel van veiligheid. Ook al ben ik niet thuis, mijn raambekleding gaat dicht waardoor het lijkt alsof ik dat wel ben.

Waar elektrische raamdecoratie begon met alleen een rolgordijntje, is er nu al zoveel meer mogelijk. Zo heb ik ze beneden voor mijn jaloezieën en boven voor mijn plissés. Fijn zoveel keuze, zo kies ik wat past bij mij en mijn interieur.

Ben je niet zo handig met de app, maar wil je toch elektrische raambekleding? Geen probleem, je kan ze ook gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening.

Ontdek alles over slimmer wonen

Hoe werkt het?

De elektrische raamdecoratie van Bliss werkt op een oplaadbare accumotor. De accu gaat 3 tot 6 maanden mee maar eenmaal leeg is hij ook zo binnen 4 uur weer opgeladen. Als de raamdecoratie hangt, hoef je alleen in de Bliss App de QR-Code te scannen and it’s done! Geen poespas, handig voor de niet zo techneuten zoals ik. Daarna stel je lekker alles in hoe jij het fijn vindt! Zo heb ik diverse scenes ingesteld voor zomer/winter en overdag en ’s avonds. Zo hoef ik écht niets meer te doen, lekker man!

Eenmaal gezien = hebben!

De uitkomst!

Conclusie: ik wil niet meer anders. Voor mede lazy people is dit echt een uitkomst. En denk je nou: ‘Dit moet ik hebben?’ En wil je meer weten over elektrische raamdecoratie of de actie van Bliss? Maak dan hier je afspraak.

Maak een afspraak
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief