Vtwonen terugblik seizoen 18

Bij Aanhuis.nl is het elk jaar weer een feest om samen te werken met vtwonen. En dit seizoen was absoluut geen uitzondering! We hebben de meest betoverende interieurprojecten mogen realiseren, dankzij onze samenwerking met vtwonen. Nu willen we graag samen met jou terugblikken op dit geweldige seizoen vol inspiratie en creativiteit. Dus maak je klaar voor een onvergetelijke reis langs de hoogtepunten van dit prachtige seizoen!

Afl. 1 Almere

Eva begint het nieuwe seizoen van 'Weer Verliefd Op Je Huis' bij Seren en Attie, waarbij ze Seren's liefde voor wit behoudt en Attie's verlangen naar meer kleur en warmte vervult met een tv-kast op maat en een elektrische haard. Lichte duettes dienen als praktische raamdecoratie. Het resultaat is prachtig en Aanhuis.nl biedt interieuradvies voor wie geïnspireerd is geraakt.

Nieuwsgierig naar deze aflevering?

Afl. 2 Den Haag

Het botst in Den Haag, waar een jong gezin in een jaren '30 woning woont. Sigrid houdt van donkere, warme kleuren en industriële elementen, terwijl Edwin juist van lichte Scandinavische stijl en aardse kleuren houdt. Ze willen eenheid en licht in hun interieur, en daarom roepen ze de hulp in van Frans. Hij combineert de smaken en voegt praktische en stijlvolle raamdecoratie toe, zoals lichte duettes en gordijnen in linnenkleur. Het resultaat is een harmonieus en fris interieur.

Bekijk het prachtige eindresultaat!

Afl. 3 Heemstede

Jasper en Jana, jeugdliefdes met verschillende smaken, transformeren hun jaren '20 huis in Heemstede met hulp van Liza tot een warm en gezellig familiehuis. Jana houdt van een licht en modern klassiek interieur met strandinvloeden, terwijl Jasper van donkere en natuurlijke elementen houdt. Liza legt een visgraatvloer van COREtec® en combineert stoere houten jaloezieën met lichte gordijnen. Het resultaat is een harmonieus interieur dat zowel Jana als Jasper gelukkig maakt.

Wil jij dit ook?

afl. 4 Amsterdam

In een rijtjeshuis in Amsterdam hebben Anna en Rein verschillende smaken en compromissen in hun interieur. Met hulp van Fietje worden de smaakverschillen opgelost en brengt ze sfeer en warmte in huis. Met de elektrisch bedienbare rolgordijnen en inbetweens van Aanhuis.nl creëer je privacy en eenheid, terwijl een op maat gemaakte wasmachinekast de functionaliteit optimaliseert. Het resultaat is dat het gezin weer verliefd wordt op hun eigen huis.

Kom alles te weten over deze aflevering

vtwonen + Aanhuis.nl: Creëer je droominterieur, elke aflevering weer!

afl. 5 Uitgeest

Een favorietje van mij: dé aflevering in Uitgeest! Een authentieke vrijstaande woning met een toffe opkamer. Marieke, Jeroen en hun dochters hadden behoefte aan eenheid in het interieur en worstelen met verschillende smaken. Met hulp van vtwonen stylist Marianne en Aanhuis.nl worden een walvisgraat pvc vloer, de Roots collectie pvc vloer en lichte plisségordijnen geïnstalleerd. Het resultaat is een prachtig interieur dat de verschillende smaken weerspiegelt en eenheid creëert.

Is dit ook jouw favoriet?

afl. 6 Schiedam

Marlous en Kemor namen hun uiteenlopende smaken mee naar hun eengezinswoning in Schiedam. Met hulp van vtwonen stylist Fietje en Aanhuis.nl werden hun tegenstrijdige woonwensen gecombineerd. Ze kozen voor een krasbestendige laminaatvloer, plisségordijnen met top-down bottom-up bediening en elektrische opties. Het resultaat was een prachtig warm interieur met stoere en vintage elementen. Bij Aanhuis.nl kun je terecht voor advies en hoogwaardige interieurproducten.

Meer weten over deze make-over?

afl. 7 Woubrugge

Over een pareltje gesproken... wauw! Dit vrijstaande huis in Woubrugge is een levendige ontmoetingsplek voor familie en vrienden. Sarah en Rick hebben verschillende smaken: Sarah houdt van kleur en drukte, terwijl Rick de voorkeur geeft aan een stoere, prikkelvrije inrichting. Met behulp van stylist Liza en Aanhuis.nl worden hun wensen samengebracht. Ze kiezen voor twee verschillende pvc vloeren van Moduleo, vloerverwarmingen elektrische vouwgordijnen van Luxaflex®. Het resultaat is een stijlvolle en harmonieuze inrichting waar ze allebei verliefd op zijn geworden.

Deze aflevering wil je niet missen!

afl. 8 Voorburg

Dit is de laatste aflevering van het seizoen, maar gelukkig hebben we de foto's nog! In Voorburg wonen Martien & Derk, wiens smaken ver uit elkaar liggen. Stylist Frans helpt hen om hun huis weer als een echt thuis te laten voelen. Ze beginnen met het aanpakken van de vloer met een Moduleo Roots pvc vloer in visgraatpatroon met vloerverwarming en een op maat gemaakte kast met een elektrische haard. Het resultaat is een modern, stoer en warm interieur. Voor advies en inspiratie kun je terecht bij Aanhuis.nl, waar ze alles bieden om van je huis een echt thuis te maken.

Is deze aflevering ook helemaal jouw stijl?


Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Hey, ik ben hier om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ontdek de laatste informatie, interieurtrends, handige inrichtingstips en meer op onze website. Samen met ons team streven we ernaar om je te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om je huis om te toveren tot een knus en sfeervol thuis.

Welkom bij Aanhuis.nl, laten we samen beginnen aan jouw interieur make-over!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief