Warp Systems

Warp Systems is een gerenommeerde leverancier van vloerverwarmingssystemen. Een duurzame oplossingen voor alle soorten woningen en renovaties van huizen. Het systeem lijkt op een traditioneel vloerverwarming systeem met waterbuizen en vloermatten waar de buizen ingeklikt worden. Ontdek waarom het de beste keuze kan zijn voor jouw woning!

vtwonen seizoen 18 afl 2 - Den Haag
vtwonen seizoen 18 afl 2 - Den Haag
vtwonen seizoen 18 afl 3 - Heemstede vloer

Hoe werkt Warp Systems vloerverwarming?

Het systeem werkt door middel van elektrische weerstandskabels in zogenaamde verwarmingsmatten. Deze verwarmingsmatten kunnen tussen de ondervloer en de uiteindelijke vloer worden geplaatst. Hierdoor wordt de vloer gelijkmatig verwarmd, wat zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte. Een groot voordeel van deze vorm van vloerverwarming is dat het volledig op maat kan worden gemaakt voor jouw specifieke situatie, zoals de grootte van de ruimte en de gewenste temperatuur. Hierdoor is het mogelijk om een optimaal comfort te bereiken terwijl er ook energie wordt bespaard.

Warp Systems ervaringen

De ervaringen van klanten zijn zeer positief. Klanten waarderen de snelle reactietijd van het systeem en de aangename temperatuur die het creëert. Ook het energiebesparende aspect wordt zeer gewaardeerd.

Kortom, Warp Systems vloerverwarming is een energiezuinige en comfortabele manier om jouw huis of bedrijfsruimte te verwarmen. Meer weten? Kom naar onze winkel!

Warp Systems vloerverwaming, Aanhuis.nl heeft het!

Alle voordelen van Warp systems op een rijtje

Dit systeem kent een aantal voordelen ten opzichte van traditionele vloerverwarmingssystemen:

  • Het is geschikt voor verschillende soorten vloeren en kan worden geïnstalleerd in vrijwel elke ruimte, ook in bijvoorbeeld de badkamer. Denk aan laminaatvloeren, tapijt, pvc, vinyl of marmoleum.
  • Energiezuinig: door het gebruik van dunne, geïsoleerde verwarmingsmatten die snel opwarmen en een efficiënte warmteafgifte bieden.
  • Snelle installatie: de verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren.
  • Comfortabel: deze vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverdeling in de kamer.
  • Gezond: want het produceert geen luchtbeweging, wat het risico op het verspreiden van stof en allergenen vermindert. Ideaal voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen.
  • Geluidsarm: het systeem maakt weinig tot geen geluid, waardoor het geschikt is voor ruimtes waar geluidsreductie belangrijk is.
  • Gemakkelijk te onderhouden: de verwarmingsmatten zijn eenvoudig te reinigen en vereisen geen onderhoud.

Zijn er nadelen aan vloerverwarming van Warp Systems?

Als je heel goed zoekt heeft dit systeem vloerverwarming slechts enkele nadelen heeft ten opzichte van andere systemen op de markt.

  • Dit systeem is relatief kostbaar om te installeren. Dat komt doordat er verschillende componenten nodig zijn, waaronder een vloerverwarmingsslang en een warmteverdeler. Je hebt dan wel een volledig op maakt gemaakte vloerverwarming, aangelegd door vakmensen. Het systeem reageert snel op temperatuursverandering waardoor je energie gaat besparen. Zo wordt het vanzelf weer een voordeel.
  • Het ligt niet snel voor de hand, maar stel dat je een probleem tegenkomt dat gerepareerd moet worden, dan kan dat lastig worden omdat het systeem onder de vloer ligt. Deze uitdaging heb je bij elke vorm van vloerverwarming en betekent dat je een professional nodig hebt om reparaties uit te voeren.

Kortom, Warp Systems vloerverwarming is een efficiënt en effectief systeem dat vooral veel voordelen biedt.

vinyl vloer betonlook

Wat kost vloerverwarming van Warp Systems?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen, het type systeem dat je kiest en de installatiekosten.

Over het algemeen zijn de kosten van Warp Systems vloerverwarming in aanschaf hoger dan die van traditionele verwarmingssystemen, zoals radiatoren. Dit komt omdat vloerverwarmingssystemen duurder zijn om te installeren en vaak hogere kwaliteit materialen vereisen om te functioneren. Deze nieuwe vloerverwarmingssystemen zijn efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen en zorgen voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverdeling in de ruimte, waardoor je op de lange termijn juist kosten bespaart op de energierekening.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten zeer de moeite waard zijn, omdat het systeem een lange levensduur heeft en ook waarde toevoegt aan jouw huis en het bijdraagt aan een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Als je overweegt om vloerverwarming te installeren, is het altijd een goed idee om onze vakmensen te raadplegen om de beste opties voor jouw specifieke situatie te bespreken. Maak eenvoudig een afspraak en wij helpen je graag verder.


vtwonen seizoen 18 afl 2 - Den Haag

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Een pvc vloer kan je zeker combineren met vloerverwarming. Dat kan ingefreesde of elektrische vloerverwarming zijn. Laat je in ieder geval adviseren welke pvc vloer het beste past bij jouw wensen en woonsituatie want de verschillende soorten vloerverwarming werken net iets anders.

Kies een hoogwaardige pvc vloer met een lange levensduur zodat je jaren vooruit kunt. Omdat de diktes van pvc vloeren en de samenstelling van het materiaal verschillend zijn is de mate waarin ze warmte doorgeven naar de ruimte ook anders. Graag geven wij je goed advies, dan haal jij het maximale uit je nieuwe pvc vloer!


De meest voorkomende vloerverwarming is infrezen. In de bovenkant van de cementdekvloer worden sleuven gemaakt. De buizen liggen boven in de sleuven van de vloer. De sleuven worden gedicht door het aanbrengen van een dunne laag cement. Zo wordt ook gelijk de vloer geëgaliseerd.

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van matten, geleidende folie of elektrische kabels die op de bestaande ondervloer worden gelegd. Installatie van elektrische vloerverwarming is daardoor relatief goedkoop. Elektrische vloerverwarming wordt voornamelijk gebruikt als bijverwarming.

Bekijk alle veelgestelde vragen