Aflevering 7 - Woubrugge

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer
In deze aflevering
Datum
april 2023
Opdrachtgever
Sarah & Rick
Ruimte
Hal
Producten
PVC vloeren, Elektrische raamdecoratie, Vouwgordijnen, Vloerverwarming

Het is vaak een zoete inval in deze vrijstaande woning in Woubrugge. De bewoners houden van gezelligheid en zetten hun deur regelmatig open voor familie en vrienden. Sarah & Rick zijn een sportief stel met drie dochters en twee totaal verschillende woonsmaken. Sarah houdt van drukte qua mensen. maar ook qua interieur; het liefst veel kleur en printjes. Rick heeft een voorkeur voor prikkelvrij en het huis mag wat stoerder en industrieel ingericht worden. Ze zijn het erover eens dat het nu allemaal wat saai is en dat er nodig iets moet gebeuren. En wat dat is? Dát laten ze vol vertrouwen over aan stylist Liza!

How it started

Sinds 2016 woont dit leuke stel in dit huis. En al die tijd is het ze niet gelukt het interieur zo te krijgen dat ze er allebei blij van worden. Behalve dat de één van hippe printjes houdt en de ander juist graag een rustig huis wil, zijn er meer verschillen. Sarah houdt niet van dertien in een dozijn. Dus gaat haar hart sneller kloppen van kleur. Oudroze, rood, terra; als het maar mooi en warm kleurrijk is. Rick zijn voorkeur gaat uit naar design en vintage; een beetje stoer en robuust. Graag met rustige kleuren en vooral geen druk behangetje. Wel willen ze beiden meer eenheid in de vloer. De vorige inrichting kende maar liefst drie verschillende vloeren beneden.

Niet heel gek dus dat de hulp van Liza wordt ingeroepen. Liza combineert de verschillende woonwensen samen met de producten van Aanhuis.nl tot een stijlvol geheel. Want Liza? Zij heeft altijd een oplossing!

Moduleo Roots pvc-vloeren
Moduleo Roots pvc-vloeren
vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge Moduleo Roots

Aanhuis.nl moment 1

Bij Aanhuis.nl vinden wij de vloer de basis van elk huis. Van hieruit bouw je je complete interieur op. In Woubrugge past een lichte vloer heel goed. Hierbij kan een kleurrijke én ook industriële woonstijl gecombineerd worden. Toch gaat Liza op de vloer al even los, want ze kiest voor twee verschillende vloeren die perfect aansluiten bij elkaar én tegemoet komen aan zowel het 'hippe printjes-gevoel' van Sarah, als de wens voor rust van Rick

In de woonkamer en keuken leggen we een rechte pvc vloer van Moduleo Roots in de kleur Galtymore 86237. Deze pvc vloer is sterk, krasvast en bestand tegen water. Bovendien heel makkelijk in onderhoud, dus perfect in een huis vol gezelligheid. Door de lichte kleur is het een rustige basis voor de rest van het huis en dat maakt Rick blij!

Moduleo pvc vloeren zijn duurzaam geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en unieke dessins. Een echte vloer voor het leven!

Meer weten over pvc vloeren?

Zo gaan warm kleurrijk en prikkelvrij prima samen!

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge hal Moduleo Moods

Aanhuis.nl moment 2

In de hal kiest Liza een vloer waar Sarah heel gelukkig van wordt. Het is ook een pvc vloer van Moduleo. Deze Moduleo Moods vloer heeft de kleur Diamond Cubes 315.

Moods is een gedurfde collectie door de diamantvormen in verschillende kleuren. Zoals je ziet met warm roze, zwart en de lichte houtlook die voor de goede aansluiting met de rest van de benedenverdieping zorgt. De overgang van hal naar woonkamer is hierdoor geen enkel probleem.

Met deze pvc vloer maak je een echt statement in de hal. Een hal die absoluut geen dertien in een dozijn is; Sarah blij!

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge Moduleo
vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer Moduleo Roots
vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer Moduleo Roots

Aanhuis.nl moment 3

Om het helemaal af te maken is gekozen om onder de pvc vloer vloerverwarming aan te leggen. Het mooie aan deze Warp Systems vloerverwarming is dat het over de bestaande houten eikenvloer en tegelvloer gelegd is. Dat scheelt een boel sloopwerk!

Het systeem werkt door elektrische weerstandskabels die in zogenaamde verwarmingsmatten worden geklikt. Deze verwarmingsmatten kunnen tussen de ondervloer en de uiteindelijke vloer worden geplaatst. Hierdoor wordt de vloer gelijkmatig verwarmd, wat zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte. Het systeem kan ook koelen en aan een eventuele warmtepomp gekoppeld worden.

Kortom; perfect voor elk huis! Wil je meer weten? Dat begrijpen wij, maak eenvoudig een afspraak!


Afspraak maken

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer elektrische vouwgordijnen

Aanhuis.nl moment 4

We hebben het al vaker gezegd, wil je het echt prettig en sfeervol maken in je huis, kies voor raamdecoratie met Luxaflex® PowerView®️ Automation Onze raamdeocratie biedt voor elk wat wils, want er zijn veel verschillende soorten en elk weer in mega veel kleuren en dessins.

Liza kiest voor vouwgordijnen van Luxaflex® in de kleur Zamora 9873. Vouwgordijnen zijn bijzonder sfeervol door de rijen stof die zich op- of openvouwen wanneer je ze bedient. En deze beige kleur zorgt voor rust en past gewoon nagenoeg in elke woonstijl.

Deze Luxaflex® vouwgordijnen zijn voorzien van elektrische accu motoren die je heel eenvoudig op kan laden. Hierdoor kan je vanuit je luie stoel met een afstandsbediening of app op je smartphone of tablet heel eenvoudig de gordijnen openen en sluiten. Prettig wanneer het licht in je beeldscherm weerkaatst of de duisternis invalt en je graag privacy wilt. Wil je meer weten over slimme raamdecoratie van Luxaflex®? Dat kan!

Luxaflex® slimme raamdecoratie

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer elektrische vouwgordijnen
vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Tot slot

Nou, dat was me de make-over wel, deze week! Liza heeft het weer voor elkaar gekregen om twee uitersten samen te brengen. Kleur en rust, warm en industrieel. Sarah & Rick zijn weer verliefd op hun huis!

Ben jij ook al een tijdje op zoek naar het beste interieur? Wil je weten hoe jouw woonwensen uitpakken of welke producten daarbij aansluiten? Kortom; kan je eigenlijk wel een beetje hulp gebruiken om van jouw huis, helemaal jouw thuis te maken? Vraag een vrijblijvend interieuradvies aan bij Aanhuis.nl. Samen kijken we naar jouw wensen, de mogelijkheden, passende producten en jouw beschikbare budget. En geen zorgen over het leggen van jouw vloer en monteren van jouw raamdecoratie; dat doen wij gewoon voor je!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Heb je vragen over bovenstaande producten en diensten? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons? Dan zit er maar één ding op; langskomen. Zien we je snel?

Naar onze winkel

vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge  vouwgordijnen
vtwonen seizoen 18 afl. 7 - Woubrugge woonkamer elektrische vouwgordijnen
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?