Draaideurkasten op maat

Een draaideurkast is een kast met deuren die je naar rechts of links kan open draaien. Deze kasten zijn geschikt voor de slaapkamer, zolder en ook zeker voor de woonkamer. Met een draaideurkast krijg je een praktische ruimte om je kleding of spullen op te bergen, die er ook nog fraai uitziet. Kleur, vorm, grootte, frame en handgrepen worden volledig naar jouw wens uitgevoerd. Zelfs voor schuine wanden zijn draaideurkasten geschikt. Kies daarom voor een draaideurkast op maat en laat deze uittekenen bij Aanhuis.nl!

Jouw draaideurkast altijd op maat

De draaideurkast is dé kast op maat als je op zoek bent naar meer opbergruimte. Zoals de naam al verklapt, beschikt de draaideurkast over deuren die draaien. De deuren van de draaideurkast zijn gelijk in het zicht, die wil je zo mooi mogelijk hebben. Daar hebben we vele verschillende opties in. Qua kleur, qua vlakken en qua deurgrepen. Alle kasten mét deuren maken wij exact op maat, ook als het gaat om de draairichting. Zo draait elke deur precies zoals jij het wilt.

Bekijk al onze kasten op maat

Interieur van een draaideurkast

Wil je je draaideurkast gebruiken als kledingkast op je (slaap)kamer? Dan zijn naast legplanken, hanggedeeltes ook handig. Handige interne lades voor je sokken en verlichting, zodat je dat ene jurkje nog beter kan zien? Alles kan! Eigenlijk bepaal je zelf hoe je het interieur van de kast wil hebben. Natuurlijk kunnen we je hier over adviseren wat het meest praktisch is. Daarnaast heb je ook alle mogelijkheden in afmetingen, hoogtes, materialen en zelfs kleuren. Kom langs of maak een afspraak en we staan voor je klaar!

Waarom een draaideurkast op maat?

Soms heb je van die ruimtes waar een kast net niet past, bijvoorbeeld onder een schuin dak op zolder of in de bijkeuken, waar een rare hoek in zit. Kies daarom voor een draaideurkast op maat! We komen bij je thuis alles perfect opmeten, zodat je zeker weet dat jouw kast op maat precies past. Geen hoek of dak is ons te gek. Combineer je je kast op maat met draaideuren, dan weet je dat je over een kast op maat met meer dan genoeg opbergmogelijkheden beschikt. Een draaideurkast bespaart namelijk ruimte en is gemakkelijk in gebruik. Voor moeilijke ruimtes is een schuifdeurkast ook uitermate geschikt.

Combineer je draaideurkast eens met je wasmachine en droger; extra praktisch en genoeg opbergruimte!

i

Voor welk interieur ga jij? Bij een draaideurkast is alles mogelijk!

i

Ook in de woonkamer, met zo'n leuk nisje, staat een draaideurkast prachtig!

i

Zo'n leuke draaideurkast misstaat niet in een bijkeuken en kies je voor zwart, dan kies je voor een statement!

i
Kom langs in de winkel om onze draaideurkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Dat ligt eraan wat je op wilt bergen. Als het een draaideurkast wordt waarin je medicijnen opbergt, vraagt dat een andere diepte dan wanneer het een garderobekast voor jassen wordt. Er is heel veel mogelijk. Kom met je wensen naar onze winkel en stel je eigen droom draaideurkast samen.

Draaideuren zijn er in verschillende uitvoeringen. Je hebt veel keuze, denk aan spiegeldeuren tot houtfineer en gelakte oppervlakken. Zo creëer je jouw ideale draaideurkast die precies past bij jouw wensen en woonstijl.

Dat is een kast met deuren die je naar links of rechts opendraait. Deze kasten worden vaak gebruikt in de slaapkamer om kleding op te bergen, in de berging voor de voorraad of in een kantoor voor kantoorspullen. De kasten en de deuren zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Bekijk ze allemaal in onze winkel.

Allereerst om dat wat je op wilt bergen uit het zicht te houden. Heb je in de kamer waar je draaideurkast staat voldoende ruimte, dan kan je kiezen voor deuren die naar links of rechts draaien. Ontbreekt deze ruimte, kies dan voor een schuifdeurkast. Je kan ook kiezen voor glazen deuren of een deur met een spiegel. Kom in de winkel de mogelijkheden bekijken.

  • Met een draaideurkast op maat maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte.
  • Je bepaalt zelf de ideale indeling.
  • Je stemt het ontwerp helemaal af op jouw behoeften en stijl.
Bekijk alle veelgestelde vragen