Draaideurkasten op maat

Een draaideurkast is een kast met deuren die je naar rechts of links kan open draaien. Deze kasten zijn geschikt voor de slaapkamer, zolder en ook zeker voor de woonkamer. Met een draaideurkast krijg je een praktische ruimte om je kleding of spullen op te bergen, die er ook nog fraai uitziet. Kleur, vorm, grootte, frame en handgrepen worden volledig naar jouw wens uitgevoerd. Zelfs voor schuine wanden zijn draaideurkasten geschikt. Kies daarom voor een draaideurkast op maat en laat deze uittekenen bij Aanhuis.nl!

Jouw draaideurkast altijd op maat

De draaideurkast is dé kast op maat als je op zoek bent naar meer opbergruimte. Zoals de naam al verklapt, beschikt de draaideurkast over deuren die draaien. De deuren van de draaideurkast zijn gelijk in het zicht, die wil je zo mooi mogelijk hebben. Daar hebben we vele verschillende opties in. Qua kleur, qua vlakken en qua deurgrepen. Alle kasten mét deuren maken wij exact op maat, ook als het gaat om de draairichting. Zo draait elke deur precies zoals jij het wilt.

Interieur van een draaideurkast

Wil je je draaideurkast gebruiken als kledingkast op je (slaap)kamer? Dan zijn naast legplanken, hanggedeeltes ook handig. Handige interne lades voor je sokken en verlichting, zodat je dat ene jurkje nog beter kan zien? Alles kan! Eigenlijk bepaal je zelf hoe je het interieur van de kast wil hebben. Natuurlijk kunnen we je hier over adviseren wat het meest praktisch is. Daarnaast heb je ook alle mogelijkheden in afmetingen, hoogtes, materialen en zelfs kleuren. Kom langs of maak een afspraak en we staan voor je klaar!

Waarom een draaideurkast op maat?

Soms heb je van die ruimtes waar een kast net niet past, bijvoorbeeld onder een schuin dak op zolder of in de bijkeuken, waar een rare hoek in zit. Kies daarom voor een draaideurkast op maat! We komen bij je thuis alles perfect opmeten, zodat je zeker weet dat jouw kast op maat precies past. Geen hoek of dak is ons te gek. Combineer je je kast op maat met draaideuren, dan weet je dat je over een kast op maat met meer dan genoeg opbergmogelijkheden beschikt. Een draaideurkast bespaart namelijk ruimte en is gemakkelijk in gebruik. Voor moeilijke ruimtes is een schuifdeurkast ook uitermate geschikt.

Combineer je draaideurkast eens met je wasmachine en droger; extra praktisch en genoeg opbergruimte!

i

Voor welk interieur ga jij? Bij een draaideurkast is alles mogelijk!

i

Ook in de woonkamer, met zo'n leuk nisje, staat een draaideurkast prachtig!

i

Zo'n leuke draaideurkast misstaat niet in een bijkeuken en kies je voor zwart, dan kies je voor een statement!

i
Kom langs in de winkel om onze draaideurkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wij zijn specialist als het gaat om schuifdeurkasten op maat gemaakt. Een kast op maat kan afhankelijk van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp vanaf € 900,- bij je thuis worden afgeleverd. Een kast op maat inclusief plaatsen is al mogelijk vanaf € 1.300,-. Afhankelijk van de afstand vervoer, bovenverdieping (traplopen), het materiaal, aantal legplanken en overige opties. De kosten zijn per optie verschillend, een extra ladeblok heb je al vanaf € 160,- afhankelijk de grootte, materiaal en stijl.

De kosten voor een wasmachinekast, inloopkast of misschien wel een kast voor de woonkamer zijn erg verschillend. Hieronder alle soorten kasten op een rijtje. Om een echt goede en gerichte prijs te krijgen voor jouw kast op maat kan je het beste een offerte opvragen bij één van onze winkels.

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Een kast voorzien van schuifdeuren is erg populair voor op de slaapkamer. Ook kan de schuifdeurkast als tv-meubel dienen, de deuren schuif je namelijk zo opzij om zo naast de tv ook alle benodigdheden van de tv in de schuifdeurkast op te bergen. Een schuifdeurkast op maat heb je al vanaf ongeveer € 900,- bij je thuis afgeleverd. Wel is het belangrijk te weten dat de prijs afhankelijk is van het materiaal en het formaat van de kast. Wil jij een schuifdeurkast op maat geleverd en monteert hebben? Dan kan dit al vanaf € 1.300,-. Benieuwd naar de kosten voor een schuifdeurkast op maat gemaakt voor jouw woninginrichting? Kom dan naar de winkel!

Vaak wordt deze kast toegepast in de woonkamer, maar deze kast is ook zeker goed toepasbaar in een ruime slaapkamer. Let er wel op dat wanneer je de kast van beide kanten wilt gebruiken, dat de kast een minimale diepte van 100cm moet hebben. Je hebt al een op maat gemaakte ensuitekast vanaf € 900,- bij jou thuis afgeleverd. Dit is exclusief montagekosten. Met een ensuitekast kan je ruimtes scheiden of juist meer eenheid aanbrengen. Wil jij graag weten wat een ensuitekast voor jouw woonkamer kost? Kom dan naar onze winkel!

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat kost heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Een nis is een uitsparing in de dikte van de muur, dat je kunt opvullen door een niskast. Een ideale oplossing om je nis zo efficiënt mogelijk in gebruik te nemen. En daar zijn wij een specialist in. Afhankelijk van de omvang van de nis kan er een niskast op maat in worden gebouwd. De kosten voor een niskast bedragen zijn wel heel verschillend, dit omdat de nis bepalend is voor het formaat, kleur en soort materiaal. Je hebt al een niskast op maat vanaf € 700,- bij jou thuis afgeleverd. Benieuwd naar jouw kosten voor een nis kast? Kom dan naar de winkel!

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden en daar zijn natuurlijk ook handige kasten op maat voor ontworpen. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Wil jij de kosten voor jouw wasmachinekast weten? Kom dan naar de winkel!

Bekijk alle veelgestelde vragen