Luxaflex® PowerView®️ Automation

Luxaflex® PowerView®️ Automation is hét geautomatiseerde en slimme raamdecoratie-systeem van Luxaflex®. Een ideale wereld waarbij je raamdecoratie zich automatisch aanpast op elk moment van de dag. Je kunt het precies zo instellen zoals jij dat het liefst hebt. Met de Pebble® afstandsbediening of wandbediening stuur je, met één druk op de knop, alle raamdecoratie aan van je hele huis. Ook kan je de PowerView®️ Automation-app downloaden. Via deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app en kan je jouw elektrische gordijnrails bedienen, waar je ook bent.

Je raamdecoratie elektrisch bedienen met Luxaflex® PowerView® Automation

Met PowerView® Automation kan je alle scènes van de gehele dag aanpassen, van zonsopkomst tot zonsondergang. Door PowerView® Automation zelf berekend, gebaseerd op je locatie. Als jij wilt dat je raamdecoratie om 8:00 uur in de ochtend open gaat, dan kan je dat instellen. Gaat de zon onder en wil je rond 19:30 uur 's avonds meer privacy in je woonkamer, dan stel je in dat je raamdecoratie zakt of dichtgaat. Alles kan heel flexibel met PowerView® Automation.

PowerView® Automation is volledig op batterij aangedreven, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Door deze aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk, je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken.

Wil je meer weten over Luxaflex® PowerView® Automation?

Maak een afspraak

Ontdek Luxaflex® PowerView® Automation in jouw smarthome

Het bekroonde smarthome systeem werkt onder andere met Apple Home Kit, Amazone Alexa, Google Home en Nest, maar ook als losse app of met afstandsbediening. Je kunt het gebruiken om je te helpen ontwaken, een veiliger gevoel te creëren of om een andere sfeer aan de ruimte te geven- geheel automatisch. Je kunt nu op je smartapparaat via een uiterst intuïtieve digitale interface je Luxaflex® raamdecoratie bedienen. De Pebble® Remote past precies in je handpalm en deze is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

PowerView® Automation is verkrijgbaar met vele Luxaflex® raamdecoratie, zoals:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek onze winkel

Wat kost Luxaflex® PowerView® Automation?

De Luxaflex® PowerView® Automation, ook wel gemotoriseerde raambediening van Luxaflex® genoemd, varieert in kosten. De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van het raam, het aantal ramen en gewenste extra opties, zoals bijvoorbeeld een multifunctionele afstandsbediening. Om de kosten van Luxaflex® met motor echt goed in kaart te brengen, adviseren wij om contact op te nemen met één van onze winkels bij jou in de buurt. Zij zullen jou zo snel mogelijk een gerichte prijs geven die aansluit op jouw wensen en behoeften voor raamdecoratie voorzien van Luxaflex® PowerView® Automation.

Wil je graag meer weten over PowerView® Automation of de elektrische gordijnrails graag testen, voelen en uitproberen? Onze interieurspecialisten helpen je graag op weg. Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt!

Ontdek Luxaflex®

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Slimmer Wonen met Luxaflex® PowerView®

Bij Aanhuis.nl kan je je hele huis 'smart' laten inrichten. Alles elektrisch, vooraf ingesteld of met je smartphone, afstandsbediening, schakelaar of spraakgestuurd. Wil jij dit in huis of wil je er in ieder geval meer over weten? Plan dan een afspraak in met onze Slimmer Wonen specialist.