Artex

Artex is een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en functionele gordijnen en raamdecoratie. Het Nederlandse bedrijf Artex biedt een breed scala aan ontwerpen, stoffen en afwerkingsmogelijkheden. Artex heeft voor elke smaak en behoefte wel een oplossing. Met hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze uitstraling zijn Artex stoffen een investering die jarenlang meegaan en je interieur een luxe uitstraling geven.

Artex gordijnen en raamdecoratie

Artex is onderdeel van Hunter Douglas, in de interieurbranche een toonaangevend bedrijf. Je vindt onder Artex de merken Artelux, de Ploeg, Kendix, Loft79 en Your Edition.

Artex biedt een breed scala hoogwaardige stoffen voor gordijnen en ook prachtige raamdecoratie. Denk bij gordijnen aan vitrages of inbetweens. Voor overgordijnen kan je kiezen uit verduisterende gordijnen; perfect voor slaapkamers, omdat ze het licht volledig blokkeren en zorgen voor een optimale privacy. Voor woonkamers zijn inbetweens ideaal, ze geven de ruimte een licht en luchtig gevoel en zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Artex raamdecoratie bestaat uit; rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissés en paneelgordijnen.

Artex levert voor zowel gordijnen als voor raamdecoratie diverse stoffen, kleuren en afwerkingen. Zo kies je altijd de perfecte raamdecoratie die past bij jouw woonstijl en behoeften. Uiteraard maken we alle Artex producten graag volledig op maat voor je. Zo weet je zeker dat jouw vitrage, inbetweens, rol- of vouwgordijnen perfect hangen.

Op maat laten maken

Ervaringen met Artex

Veel klanten zijn zeer tevreden met hun ervaringen met Artex. Ze prijzen de uitstekende kwaliteit van de stoffen en afwerking, evenals de ruime keuze aan ontwerpen en kleuren. Veel mensen merken op dat na montage een stijlvolle en luxe uitstraling geven aan hun interieur.

Kan je hulp gebruiken met het uitzoeken van jouw nieuwe gordijnen? Vraag vrijblijvend interieuradvies aan bij Aanhuis.nl.

Plan een interieuradviesgesprek in!

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je mee in de vtwonen make-overs en vertel je alles over de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Lees je mee?