Trapbekleding

De trap in huis wil je mooi bekleed hebben. Met trapbekleding maak je van je trap een echte blikvanger, helemaal naar jouw smaak. Je trap kan je met verschillende materialen laten bekleden. Denk aan tapijt voor een zachter en warmere ondergrond of pvc en Marmoleum® voor een iets strakkere afwerking zonder al te veel onderhoud.

Trapbekleding tapijt

Tapijt zie je het meest op de trap als bekleding. Dit komt voornamelijk door de keuze van vloerbedekking op de overloop en de slaapkamers boven. Het materiaal van tapijt is lekker zacht en voelt fijn aan je blote voeten. Daarnaast dempt het geluid, wat voor de buren zeker een voordeel zal zijn.

Bedenk wel dat niet iedere tapijtsoort geschikt is als trapbekleding. Tapijt met een stevige structuur en met een hoge dichtheid van polen kan je het beste gebruiken. Qua kleuren en patronen kan je natuurlijk alle kanten op. In tapijt heb je namelijk enorm veel keuze als het gaat om varianten in kleur en patronen.

Trapbekleding pvc of Marmoleum®

Een mooie strakke trap krijg je als je deze laat bekleden met pvc of Marmoleum®. Hierin heb je veel keuze als het gaat om kleuren en afwerkingen. Groot voordeel van pvc en Marmoleum® op je trap is de slijtvastheid. Je zult op deze trappen niet snel slijtplekken zien van het lopen. Iets wat je met een geschilderde trap wel hebt.

Een trap met pvc of Marmoleum® is gemakkelijk schoon te maken en is onderhoudsvrij. Een trap die wel tegen een stootje kan. Ideaal voor grote gezinnen die regelmatig trap op en trap af gaan.

Wij zorgen voor trapbekleding op maat met een nette afwerking van je trap. Zo plaatsen wij antislip strips vooraan de trede, wat de trap een stuk veiliger maakt.

Nieuwsgierig naar meer? Kom bij ons langs in de winkel, dan helpen je graag verder!

Je trap laten stofferen door Aanhuis.nl

Een trap bekleden doe je niet zomaar zelf even, dat is echt vakmanschap. Onze vakmensen hebben de kennis in huis om iedere trap nauwkeurig te bekleden, zonder naden en eventuele kans op loslaten van de lijm.

Ze meten je trap in voor precies maatwerk en mocht er ter plekke een afwijking voorkomen, dan kunnen ze daarop inspelen. Zo ben jij gegarandeerd van jarenlang plezier van je trap, welk materiaal je ook hebt gekozen. Of je nou op zoek bent naar trapbekleding hout voor een dichte trap of trapbekleding voor een open trap? Aanhuis.nl heeft het!

Geïnteresseerd in trapbekleding? Vraag dan in de winkel naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als het gaat om onze trapbekleding en renovatie dan heb je keuze uit tapijt, pvc, Marmoleum®, vinyl en laminaat.

Alle opties zien en voelen? Dat kan in onze winkel!

Een vraag die wij begrijpen, wat kost traprenovatie? Toch valt dat lastig te zeggen. Het is allemaal afhankelijk van hoe hoog en breed je trap is, of de trap bochten heeft en welke bekleding je wenst. Daarnaast heb je ook nog keuze qua extra's zoals LED-verlichting en trapleuningen.

Voor een op maat gemaakt advies en offerte kom je langs in onze winkel. Daar helpen we je graag!

Bekijk alle veelgestelde vragen