Tv-kasten op maat

De televisie is vaak niet het meest mooie object in de woonkamer, maar vrijwel iedereen heeft er één. Tel daar alle randapparatuur bij op en je hebt een mooi rommeltje kabels. Dat kan natuurlijk anders. Wij maken tv-kasten en wandkasten op maat waarin je tv perfect is verwerkt. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Ideaal toch?

GAAF! tv-kasten van Allure

Nu heeft Allure een nieuwe collectie: GAAF! Het is een collectie volledig gericht op de woonkamer. Het unieke aan de tv-kasten en wandkasten op maat is, dat de GAAF! collectie uit zwevende kasten op maat bestaat. Je combineert als het ware verschillende losse onderdelen, die exact op maat gemaakt zijn. Deze kasten worden aan de muur bevestigd. Geen poten meer, geen planken op de grond, je kastenwand of tv-kast zweeft boven de grond. Stijlvol, dat wil je toch ook?! Je woonkamer lijkt bovendien heerlijk ruim en speels met zo'n GAAF! tv-kast.

Elektrische haard

Een wandmeubel gecombineerd met een elektrische haard? Dat wil toch iedereen! Elektrische haarden zijn tegenwoordig realistischer en sfeervoller dan ooit. Al bekend met de voordelen?

  • Onderhoudsvriendelijk; De schoorsteen hoeft niet schoongemaakt te worden en de ruiten hebben geen roetaanslag.
  • Milieuvriendelijk; Een elektrische haard stoot in tegenstelling tot een houthaard of gashaard geen schadelijke stoffen uit.
  • Veilig; Heb jij kinderen die erg nieuwsgierig zijn? Dan is een elektrische haard de perfecte optie! Er is geen echt vuur aanwezig, waardoor het minder gevaarlijk is voor kleine, nieuwsgierige kinderhandjes.

Wil je kasten bekijken met een elektrische haard, check onze vtwonen aflevering, hoe mooi!

Een unieke tv-kast

We dagen je uit; speel met kleuren en vormen! Want een kleur of afmeting naar wens is mogelijk met de tv-kasten op maat uit de Allure GAAF! collectie. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van tv-kasten op maat. Ga je voor een open kast of kies je misschien wel voor een prachtige Cinewall?

Maatwerk wandkast in elke kleur = GAAF!

Je maakt je GAAF! wandkast en tv-kast helemaal uniek door je kleurkeuze. De opties lijken bijna oneindig, dat zeggen we ook wel eens. Zwarte binnenkant en gele deuren? Kan! Of wil je juist een lichte kleur aan de binnenkant van jouw tv-kast op maat? Voordeel is wel dat dan de inhoud van je kast goed zichtbaar is!

Kies vormen en unieke details voor je tv-kast!

Ook wat de vorm van je kast elementen betreft zijn er geweldige mogelijkheden! Wat denk je bijvoorbeeld van een rode ombouw? En laten we de individuele details niet vergeten: planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk! We maken hem voor je, exact zoals jij het wilt. Zo is jouw kast niet alleen onwijs GAAF! maar ook heel uniek. Het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten.

Tv-kasten op maat; van ontwerp tot montage

Een tv-kast of wandkast op maat is de eyecatcher van je woon- of slaapkamer. Omdat je de stijlvolle, zwevende elementen van de GAAF! kasten individueel combineert, wil je natuurlijk zeker weten dat jouw tv-kast er straks geweldig uitziet. Wist jij al dat er ook een mogelijkheid is om de wandkast te combineren met een elektrische haard; geweldig!

We tekenen vooraf de kast uit in ons 3D-tekenprogramma zodat je een duidelijk beeld hebt van het uiteindelijke resultaat. Er ligt een exact plaatje, al voordat de kast gemaakt wordt; dat vinden wij belangrijk. En het geeft extra voorpret. Natuurlijk monteren wij ook je wandmeubel precies op de plek die jij in gedachten hebt. Wil jij dat ook? Maak dan eenvoudig een afspraak of kom langs in onze winkel.

Zet een tv-kast ook eens in als handige scheidingswand!

i

Een tv-kast, altijd naar jouw smaak!

i

De tv-kasten zijn in elke mogelijke kleur en patroon te verkrijgen!

i

Met een tv-kast op maat heb je altijd genoeg opbergruimte!

i
Kom langs in de winkel om onze tv-kasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De ideale afstand tussen de tv en de Cinewall kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de tv, de kijkafstand en persoonlijke voorkeuren.

Er is echter een richtlijn die je kunt volgen:

  1. Kijkafstand: Een veelgebruikte vuistregel is dat de afstand tussen de zitplaatsen en de tv ongeveer 1,5 tot 2,5 keer de diagonaal van de tv moet zijn. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een 55-inch tv hebt, de kijkafstand ideaal gezien ergens tussen 6,9 en 11,5 voet (ongeveer 2,1 tot 3,5 meter) zou moeten liggen.
  2. Ooghoogte: De tv moet op ooghoogte worden geplaatst wanneer je in de normale kijkpositie zit. Dit betekent dat het midden van het tv-scherm op ooghoogte moet zijn, wat meestal op ongeveer 42-48 inch (ongeveer 107-122 centimeter) van de vloer ligt.
  3. Esthetische voorkeur: De exacte afstand kan ook afhangen van je persoonlijke voorkeur en de esthetische inrichting van je kamer. Sommige mensen geven er de voorkeur aan dat de tv dichter bij de Cinewall staat voor een naadloze uitstraling, terwijl anderen wat meer ruimte willen voor visuele balans.

Het is belangrijk om te experimenteren en de afstand te kiezen die voor jou en je kijkervaring het meest comfortabel en aangenaam is. Houd rekening met de bovengenoemde factoren en pas deze aan op basis van je eigen situatie.

Ja, een tv-kast op maat kan je precies aanpassen aan de afmetingen van je tv. Hierdoor ontstaat een prachtig meubel dat precies in jouw interieur en bij jouw stijl past.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat kost heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

Met een tv-kast maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Deze kast past naadloos bij je interieur, en biedt extra opbergruimte. Een tv-kast op maat ontwerp je zelf, jij creëert een uniek design. Dit is bij een standaard tv-meubel niet mogelijk.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw tv-kast makkelijk op maat gemaakt

Ook al komen de zwevende wandkasten heel luchtig over; de constructie is sterk, want de panelen zijn maar liefst 28 mm dik. Omdat wij jouw tv-kast samen ontwerpen bepaal je ook de uitstraling, van rustig tot prominent. Wil je een open wandkast waarin je pronkstukken uitstalt? Kies je voor een boekenkast in combinatie met het tv-meubel? Of ga je voor rust en mag alles netjes achter deuren opgeborgen zijn in verschillende ladekasten? Het kan allemaal. Deze wandkasten en tv-kasten zijn pas maatwerk met klasse!