Warm kleurrijk

Warm kleurrijk is een stijl met lef. Door kleuren te combineren zorg je voor een energiek en vrolijk huis. Let op: kies kleuren die in het palet tegenover elkaar staan en elkaar versterken en wees voorzichtig met accessoires. Onze raamdecoratie is in vele kleuren te krijgen. Doe eens gek en kies voor een knalkleur voor je ramen.

Wat is een Warm kleurrijke woonstijl?

De naam zegt het al heel duidelijk. Deze woonstijl bevat veel kleur en dan de richting van de meest warme kleuren met daarbij een tegenhanger. Warmere kleuren zoals de roodtinten met daartegenover azuurblauw. Je gaat qua stijl richting de Bohemian, of de Marokkaanse of Ibiza vibe. Indian Summer, oftewel: voor altijd zomer in huis met de Warm kleurrijke woonstijl.

Meer weten over deze stijl en gelijk een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Plan dan een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Warm kleurrijke woonstijl?

Warmte krijg je gelijk door een houtlook vloer in een donkere tint. Verder ben je goed op weg als je alles in kleur kiest qua woninginrichting. Een vloerkleed met een rood/paarse print, gele duettes en knalblauwe gordijnen. Op de muren ga je voor bijpassende kleuren en de accessoires houd je rustig.

Wil jij de Warm kleurrijke woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan naar onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Warm kleurrijk