Traprenovatie

Heeft je trap haar beste jaren gehad? Kan je het versleten tapijt niet meer aanzien of ben je klaar om op kale traptreden te lopen? Laat dan je trap volledig renoveren door ons. Wij zorgen ervoor dat je huidige trapbekleding wordt verwijderd en dat de nieuwe trapbekleding naadloos op je trap wordt geplaatst, natuurlijk óók de zij- en stootborden. Wij bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie voor jouw trap.

Aanhuis.nl zorgt voor jouw traprenovatie

Voor vrijwel iedere trap heeft Aanhuis.nl een perfecte oplossing. Dus wil jij een traprenovatie voor een open trap of een dichte trap, een rechte of met bochten; wij draaien onze handen er niet voor om.

En wil je een trap met nog meer uitstraling? Denk eens na over LED-verlichting. Niet alleen sfeervol, ook heel veilig. Wil jij jouw traprenovatie zelf doen? Bespaar jezelf de moeite! Wij maken het graag voor je in orde. Onze ervaren en deskundige monteurs maken van jouw oude trap een heuse blikvanger!


Waarom zou je kiezen voor een traprenovatie?

Behalve dat je zonder verbouwing een nieuwe trap hebt, geeft het de volgende voordelen:

  • Veilig: anti-slip en verlichting mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk en hypo-allergeen
  • Snel: een nieuwe trap binnen één dag
  • Gemak: installatie door vakmensen
  • Zekerheid: 12 jaar garantie
  • Natuurgetrouwe hout- & steen decoren

Interesse of misschien nog vragen? Vraag ernaar in onze winkel of maak een afspraak, wij helpen je graag!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Bij ons hoef je niet lang te wachten voordat je kunt genieten van je vernieuwde trap. Gemiddeld genomen duurt het renoveren van een trap enkele dagen tot een paar weken, afhankelijk van de specifieke omvang en complexiteit van de renovatie. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat jouw trap snel en efficiënt wordt getransformeerd, zonder concessies te doen aan kwaliteit en vakmanschap. Dus binnen de kortste keren kun je de prachtige resultaten bewonderen en met trots je trap showen aan vrienden en familie.

De kosten voor het renoveren van een trap kunnen sterk variëren, afhankelijk van:

  • Aantal treden
  • Materiaal
  • Gekozen afwerking
  • Luxe toevoegingen als verlichting

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor het renoveren van jouw trap, adviseren we je een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk alle veelgestelde vragen