Modern strak

Modern betekent strakke lijnen en vormen. Rustige basis met grijze of zwarte tinten. Kleur kan, maar kies dan voor één accentkleur en hou de rest rustig. Hoogglans materialen afgewisseld met strak afgewerkt hout. Bij dit interieur passen stoffen met een naturel en neutraal uiterlijk. Een effen pvc of Marmoleum vloer, raambekleding zoals jaloezieën of rustige duettes maken deze stijl compleet.

Wat is de Modern strakke woonstijl?

Als je door de stalen deuren naar binnenstapt in een Modern strakke woning, dan weet je dat je niet veel tegen gaat komen qua accessoires. Eerder een aantal kunstobjecten. De basis is zwart, wit of grijs met zo nu en dan één accentkleur. En accentkleur die rustig is, want zo laat je het moderne tintje subtiel toe in je interieur. Je maakt een zachtere vorm van de Industriële stijl.

Meer weten over deze stijl en gelijk een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Plan dan een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Modern strakke woonstijl?

Strakke lijnen creëer je gelijk al met onze stalen deuren. Zwart is prima, maar een stalen deur kan ook goed in één van de andere basistinten. Een effen vloer, zoals Marmoleum maakt je interieur modern. Een kast op maat is een must-have voor de ruimte. Goed afgewerkt hout met eventueel vakken voor je kunstobjecten. Voor je ramen als raamdecoratie hang je iets lichts, wat minder opvallends. Qua gordijnen is een kleurtegenhanger dan weer fantastisch. Denk daarbij aan okergeel of zachtgroen.

Wil jij de Modern strakke woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan naar onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Modern strak