Luxaflex® van bamboe

Ben jij op zoek naar een absolute eyecatcher voor jouw woning? Denk dan eens aan bamboe jaloezieën van Luxaflex®. Bamboe zorgt voor een hele natuurlijke uitstraling en het voegt warmte toe aan de kamer, oftewel een huiselijk gevoel. Om het helemaal aan je eigen voorkeuren te laten voldoen, zijn ze leverbaar in diverse kleuren.

Bamboe jaloezieën van Luxaflex®

Als we kijken naar de bediening van bamboe jaloezieën van Luxaflex® zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de traditionele handmatige bediening, maar ook voor de high-tech automatische bediening.

Eenvoudige tot high-tech bediening

Voor deze laatste optie heeft Luxaflex® een systeem ontwikkeld, de Luxaflex® PowerView®. Met een afstandsbediening kun je dan gemakkelijk de bamboe jaloezieën tot de gewenste hoogte sluiten. Ideaal als je lekker op de bank ligt en eigenlijk geen zin hebt om op te staan.

Als dit nog niet luxueus genoeg is, gaat Luxaflex® nog een stapje verder. Met de PowerView®-app op je telefoon kun je vanaf iedere gewenste plaats je raamdecoratie bedienen, ook al ben je niet thuis. Ben je benieuwd naar smart home raamdecoratie? Kom en beleef het in de winkel!

Bezoek onze winkel

Bamboe jaloezieën van Luxaflex® schoonmaken

Het onderhouden van bamboe jaloezieën is simpel. Stof verwijder je gemakkelijk met een plumeau. Maar ook met de stofzuiger op de laagste stand kun je jouw jaloezieën weer mooi schoonmaken. In het geval van vlekken en vuil doe je er goed aan om deze direct met een licht vochtige doek te behandelen. Zo blijven jouw bamboe jaloezieën van Luxaflex® mooi schoon en kun je nog langer genieten van deze prachtige eyecatcher.

Bamboe jaloezieën zijn makkelijk in onderhoud

Wanneer je de bamboe jaloezieën van Luxaflex® in de keuken hebt hangen is het aan te raden om deze minstens één keer per half jaar goed te reinigen. Neem hiervoor een emmer warm water met schoonmaakazijn. Met een washandje om beide handen maak je vervolgens een schuivende beweging over de jaloezieën, waardoor de vet- en vuilresten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Meer over Luxaflex® raamdecoratie

Bamboe Luxaflex® duurzame optie

Naast de fraaie uitstraling brengt bamboe nog een groot voordeel met zich mee, het is namelijk een duurzaam product! Bamboe heeft als eigenschap bijzonder snel aan te groeien, hierdoor is de impact die het kappen heeft op het milieu beperkt. Op deze manier draag je meteen een steentje bij aan de natuur en een duurzame toekomst!

Bamboe Luxaflex® op maat gemaakt

De producten van Luxaflex® worden op maat gemaakt. Hierdoor koop jij altijd de ideale afmeting van je bamboe jaloezieën van Luxaflex® voor jouw ramen en deuren. Met de juiste afmeting past de jaloezie feilloos in je interieur en raambekleding in je woning is bovendien sfeerverhogend.

Bamboe Luxaflex® kopen bij Aanhuis.nl

Wil jij je huis verrijken met bamboe jaloezieën van Luxaflex®? Kom langs in één van onze winkels, waar onze verkopers alle tijd voor je nemen. Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt, maak dan eenvoudig een afspraak.

Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen