Buitenzonwering

Wil je op zonnige en warme dagen de binnentemperatuur zo laag mogelijk houden? Dan is buitenzonwering onmisbaar. Kies je voor handige knikarmschermen, strakke screens of ook voor veiligheid met onze rolluiken? Bij Aanhuis.nl hebben we het allemaal. Wij bieden jou verschillende soorten buitenzonwering in diverse uitvoeringen. Keuze genoeg in kleuren en dessins en wij werken met kwaliatief goede merken en dat merk je. Benieuwd naar onze buitenzonwering? Lees dan verder!

Wij hebben deze categorieën zonwering voor je:

Met buitenzonweringen wil je de zon weren. Op warme dagen de zon buiten houden en de koelte binnen, in de winter precies andersom. Aanhuis.nl biedt buitenzonwering in meerdere soorten, maten en materialen. Door het ruime assortiment is er ook voor jouw huis de perfecte zonwering te vinden. Kies uit onze:

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het kiezen van de ideale zonwering? Dat weten wij je te vertellen. Kom naar onze winkel en laat je adviseren en inspireren! Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Waar ga jij voor?

Verlang jij naar controle over de binnentemperatuur en bescherming tegen de zon? Ben je op zoek naar stijlvolle knikarmschermen, screens, of wil je je huis nog veiliger maken met rolluiken?

Wist je dat je onze buitenzonwering zelfs in elektrische uitvoering hebt? Bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je. Wij denk met je mee, maken alles op maat en meten en monteren zelf. Ontdek ze snel.

Buitenzonwering voor al jouw ramen

Bij Aanhuis.nl hebben wij buitenzonwering voor elk soort raam. Wij hebben zelfs buitenzonwering voor jouw dakraam op maat. Ben je meer van het gemak? Dan hebben wij elektrische zonwering, ook handig voor als je niet thuis bent.

Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak en ervaar zelf heerlijke zomers met passende buitenzonwering. Ga voor stoere screens of de veiligheid van rolluiken. Wij geven je graag advies op maat.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creëer schaduwplekken met buitenzonwering

Welke buitenzonwering is geschikt voor jouw woonsituatie? Graag adviseren wij je bij het vinden van de meest efficiënte zonwering voor jouw dakraam of terrasdeur. Want als het zomers buiten erg warm is wil je het in huis aangenaam koel houden. Je kan ook schaduwplekken creëren met bijvoorbeeld een knikarmscherm. Zo kan je in de schaduw op je terras zitten én houdt je de zon buiten.

En wat moet jouw buitenzonwering nog meer kunnen? Samen kijken wij naar de praktische aspecten zodat jij weet hoe buitenzonwering werkt. Want de buitenzonwering en raamdecoratie van Luxaflex® kan je elektrisch bedienen, of zelfs volautomatisch afhankelijk van het weer. Wij laten je in de showroom graag alle functies zien.

Geschikte buitenzonwering voor je terras kopen?

Voor je terras wil je een oplossing waar je jarenlang van geniet. Hierbij speelt de afmeting van je terras een belangrijke rol. Er is terraszonwering voor kleine en grote terrassen. En voor brede en smalle gevels. Er zijn erg elegante schermen met prachtige vormgeving om jezelf en je interieur tegen zon en UV-straling te beschermen. Benieuwd?

Kies de buitenzonwering die qua stijl en uitstraling helemaal past bij jouw terras en de buitenkant van je huis. Kom voor meer inspiratie en vrijblijvend advies langs in één van onze winkels!

Bezoek onze winkel