Welkom bij Aanhuis.nl Heemstede De Zwart

Aanhuis.nl Heemstede De Zwart
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
* In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op 22 en 30 december.
Adres en contact
Kerklaan 113 B
2101 HM Heemstede
Aanhuis.nl Heemstede De Zwart
Aanhuis.nl Heemstede De Zwart

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie, gordijnen, vloeren, horren en behang voor jouw woning? Dan ben je bij Aanhuis.nl Heemstede De Zwart aan het juiste adres! Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw huis compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of juist een moderne twist wilt geven aan jouw interieur, wij hebben voor iedere stijl de juiste oplossing.

Maar er is meer! Wij bieden ook nog eens een uitstekende service. Wij geven persoonlijk advies en nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgen wij ook de volledige montage en installatie van jouw nieuwe raamdecoratie, gordijnen, vloeren, horren of behang. Kom naar de winkel en creëer jouw droominterieur!

Contactgegevens:

Kerklaan 113B, 2101 HM Heemstede

023 528 8232

heemstede@aanhuis.nl

Als je in de buurt van Santpoort woont, hebben wij goed nieuws voor jou! Ook daar hebben wij een vestiging, neem eens een kijkje bij Aanhuis.nl Santpoort De Zwart.


Neem een kijkje

Bij onze woonwinkel in Heemstede kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en behang. Maar wij bieden meer dan alleen producten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou ook advies op maat geven en producten leveren die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke woonstijl. Onze stylisten staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes binnen jouw woninginrichting. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van jouw nieuwe pvc vloer, stijlvolle raamdecoratie, horren tegen insecten of een prachtige muur met behang!


Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of afspraak inplannen?

Neem contact op

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.

Maak een afspraak

Wil je teruggebeld worden?

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.