Behangen

Naast jouw vloer, zijn de wanden ook de basis van jouw woning. Deze wil je zo strak mogelijk hebben. Je muur laten stucen en/of spuiten is een flinke investering. Heb je al aan behang gedacht? Met hetzelfde effect én beter voor je budget is behangen de perfecte oplossing. Bij Aanhuis.nl hebben wij vliesbehang, fotobehang, vinylbehang en natuurlijk behang met print in verschillende structuren. Ook helemaal glad is een optie, ontdek de collecties!

Renovlies behang

Wat is renovlies behang? Renovlies behang is een goed alternatief voor glad gestucte wanden. Het geeft een 100% vlak en strak eindresultaat; de naden moet je echt zoeken! Renovlies laten aanbrengen heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter. Renovlies glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins.

Behang overschilderen

Ook kun je meerdere keren over renovlies behang heen schilderen, een nieuw kleurtje eens in de zoveel tijd is dus mogelijk! Het kitwerk, om de naden aan de randen netjes af te werken, nemen we gelijk mee. Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd. Een prijsgunstiger oplossing dan stucwerk.

Het fijnste is nog, dat onze vakmensen jou het werk uit handen nemen. Behang aanbrengen kunnen zij als de beste. Ze komen bij je thuis voor al het behangwerk en gaan pas weg als je muren er tip-top uitzien. Renovlies behang kopen, doe je bij Aanhuis.nl!

Waarom glasvezelbehang?

  • Glasvezelbehang werkt versterkend (je kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken).
  • Het is o.a. aan te brengen op nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten.
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
  • Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden.
  • Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
  • Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Verschil glasweefsel-, glasvlies- en glasvezelbehang

Voor ons behang gebruiken wij 3 verschillende soorten. Om het iets gemakkelijker te maken, leggen we graag uit wat het verschil is tussen deze 3 soorten. Meer weten over de verschillen? Kom gerust langs in onze winkel. We leggen het graag voor je uit.

Glasvezelbehang is eigenlijk gesmolten glas. Gesmolten glas dat geweven is voor een zeer sterke structuur. Glasvezel is over het algemeen dikker en stootvaster dan glasvlies en verkrijgbaar in vele dessins. Zelfs varianten die je voorgepigmenteerd zijn. Deze hoef je nog maar één keer over te (laten) sausen.

Glasweefselbehang noemen we ook wel renovlies behang. Dit behang is volledig egaal en lijkt het meest op stucwerk. Deze is goed te te passen op 'behangklare' nieuwbouwmuren en muren die iets beschadigd zijn.

Glasvliesbehang is behang van een papieren basis met vinyl als afwerking.

Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil je perfect schilderwerk op je muren en/of kozijnen? Vraag dan in de winkel naar de opties voor een schilder. Per winkel zijn de opties verschillend. Bespreek het als je in onze winkel bent. Met het schilderwerk heb jij natuurlijk je totaalinrichting compleet.

Bij Aanhuis.nl hebben we 2 keuzes als het gaat om behang. Glasvliesbehang is een bekende, dat is het behang met vaak een licht reliëf gemaakt van glasvezels.Renovlies behang is gemaakt van papier en lijkt net stucwerk. Dit behang is sterker en stootvaster dan glasvliesbehang.

Het verschil zien of voelen? Kom langs in onze winkel en ontdek het!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Meer over behangen

Eijffinger

Naast onze ruime collectie glasvezelbehang, hebben wij ook behang van het merk Eijffinger en Masureel. Met het behang van Eijffinger kleur je je woning nog meer op. Van Eijffinger hebben wij onder andere de volgende collecties: "Black & Light, Script, Resource, Grenada, Geonature, Blend en Masterpiece". Bekijk in onze winkel de collectie en laat je inspireren.

Masureel

Behang dat warmte en sfeer creëert in jouw interieur. Masureel brengt behang met passie voor kunst en kwaliteit, van klassiek tot modern. Met een geheel eigen stijl en unieke identiteit en in modieuze kleuren.

Stylisten

Als je wilt, staan onze stylisten voor je klaar om een geheel kleurenplan te maken. Afgestemd op de kleur van je vloer, je meubels, gordijnen en raamdecoratie. Dus heb je je wanden strak laten behangen? Laat ze dan gelijk sausen door onze vakmensen in de kleur van het kleurenplan. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak met één van onze stylisten.

Meer over interieuradvies