Veel gestelde vraag; ga ik voor Luxaflex® raamdecoratie of kies ik lamellen?

Hoe kies je nou tussen Luxaflex® raamdecoratie of lamellen? Het grootste verschil is dat je kiest tussen Luxaflex® Verticale Jaloezieën (lamellen) en Luxaflex® Horizontale Jaloezieën. De Luxaflex® Horizontale Jaloezieën® geven meer zicht in de breedte en zijn daardoor populairder.

Kies je voor Luxaflex® raamdecoratie of lamellen?

Lamellen worden vaak ingezet bij grotere ramen, op kantoren of bij schuifdeuren. Het grootste voordeel van de lamellen is dat deze op zij worden geschoven en hierdoor geen obstakel vormen. Ook kan het lichtinval perfect worden geregeld door de lamellen op de gewenste manier te kantelen.

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® worden vaak toegepast als sfeervolle raamdecoratie in de woon- en slaapkamer. Doordat deze raamdecoratie je voorziet van de nodige privacy en toch het zichtveld verbreedt is dit de laatste jaren een veel gebruikte raamdecoratie.

Ontdek onze Luxaflex raamdecoratie


Ontdek de collectie in de winkel

Naast horizontale jaloezieën en lamellen is er nog andere raamdecoratie. Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven, zodat goed voorbereid bent op jouw gewenste raamdecoratie.

Bezoek onze winkel


Luxaflex® raamdecoratie of lamellen? Ze blijven beide fantastisch!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief