Inloopkasten op maat

Een inloopkast biedt een zee aan opbergruimte voor bijvoorbeeld kleding, accessoires en schoenen. Naast het voordeel dat je er je hele garderobe in kwijt kunt is overzicht een groot pluspunt. Want wanneer je aan de dag begint , dan wil je het liefst alles van ondergoed tot stropdas of handtas snel bij de hand hebben.

Inloopkast op maat versus kledingkast

De meest populaire plek voor je kleren is de kledingkast, vaak met schuifdeuren of draaideuren. Het aantal elementen bepaal je zelf, de hoogte is vaak een standaardafmeting van ca. 220 cm. Ook is er boven de kledingkast nog plek over voor een aantal kleine dozen om spullen in te bewaren. Dit is een groot verschil met de inloopkast.

Bij een inloopkast op maat benut je de volledige hoogte van een kamer, doordat de kast perfect op maat wordt gemaakt. Hierdoor kan je efficiënter gebruik maken van de ruimte in de kamer. Je kan voor een muur van je slaapkamer kiezen. Of voor een hele ruimte die je als inloopkast gebruikt, wat zelfs mogelijk is bij een kleine kamer. Bij de inrichting staan jouw ideeën centraal. Wat is voor jou belangrijk?

Bekijk al onze kasten op maat

Meer opbergruimte met een inloopkast

Wij denken graag met je mee om de verschillende opbergruimtes zo praktisch mogelijk in te richten. Denk daarbij aan:

  • Legplanken
  • Ophanggedeeltes
  • Rekken voor schoenen en laarzen
  • Schuiflades en manden
  • Stropdassenhouder
  • verlichting
  • De kleur van legplanken en binnenkant
  • Spiegeldeuren

Uiteraard kun je de kastruimte ook netjes afsluiten met één van onze prachtige schuifdeuren. Zowel de deuren als de inloopkast worden volledig op maat gemaakt in je slaapkamer of andere ruimte.

Welke stijl kies jij voor je inloopkast?

Voorafgaand aan de productie van de kast komen we eerst inmeten. Daarom passen de inloopkasten op maat precies en verloopt de montage snel en zonder verrassingen. Op deze manier kan jij je volledig concentreren op het leukste klusje - de uitstraling van jouw inloopkast. Om zeker te zijn van je keuze kan je je eerst laten inspireren door jouw favoriete woonstijl.

Combineer jouw inloopkast met verlichting, zodat jouw kleding in de spotlights staat!

i

Zelfs voor je schoenen is er genoeg ruimte in je inloopkast!

i

Kies de juiste accessoires!

i

Met een inloopkast op maat heb je altijd genoeg ruimte voor je kleding!

i
Kom langs in de winkel om onze inloopkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Dat ligt een beetje aan jouw wens. Als je alleen je kleding kwijt wilt en dus alleen iets hoeft te pakken, dan heb je aanmerkelijk minder ruimte nodig dan wanneer je je ook om wilt kleden in je inloopkast. Soms is een aparte kamer wenselijk, soms is een nisje in de slaapkamer voldoende. Kom met je wensen en je plattegrond naar onze winkel en we maken samen jouw droom inloopkast mogelijk!

Ja, in principe kan een inloopkast op maat worden aangepast aan vrijwel elke ruimte. Het ontwerp wordt aangepast aan de beschikbare afmetingen en vorm van de ruimte.

Maak optimaal gebruik van de ruimte met een inloopkast op maat! De inloopkast past perfect bij de stijl van je huis en voldoet aan jouw specifieke behoeften. Nooit meer te weinig opbergruimte, heerlijk!

Het gaat erom wat jij in je inloopkast wilt opbergen. Doorgaans kiest men voor planken om kleding, beddengoed en handdoeken op te bergen. Maar ook stangen voor een hanggedeelte, schoenrekken voor de schoenen, lades voor riemen en rekje voor de broeken, behoren tot de optie. En wat te denken van verlichting of een spiegel? Kom naar onze winkel en wij laten je alle mogelijkheden zien.

Een inloopkast wordt zo efficiënt mogelijk op de ruimte ingericht. Omdat dit natuurlijk veel maatwerk vraagt en er vaak montagekosten bij komen, moet je ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 1.500 en € 15.000,-. De reden dat wij de kosten zo breed trekken is, omdat er naast de ruimte ook heel veel opties mogelijk zijn. Denk aan het materiaal en extra's zoals lades, vakjes, bakjes, hangplekken en noem maar op. Bij een grotere inloopkast kan je zelfs nog nadenken over de vloer, verlichting, verschillende kleurtinten binnen de kast en extra vakken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw inloopkast in 3D

In onze winkels werken we met een 3D-tekenprogramma. Hierdoor krijg je een inloopkast die perfect aansluit bij je wensen. En je hebt direct een duidelijk beeld van hoe je kast er straks uit komt te zien. Onze inloopkasten worden ontworpen én geproduceerd in Nederland. Uiteraard wordt de kast volledig op maat gemaakt; ingemeten en gemonteerd door een vakman!

Ben je er al helemaal over uit hoe je jouw inloopkast op maat wilt inrichten? Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij de winkel bij jou in de buurt. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en plannen en helpen je graag.

Laat je adviseren