Luxaflex® Duette® Shades; die wil je!

Een van de bekendste merken op het gebied van raamdecoratie is Luxaflex®. Met al haar innovatieve oplossingen om jouw ramen weer in een mooi daglicht te zetten. De Duette® Shades van Luxaflex® zijn al jaren enorm toonaangevend in de raamdecoratie markt en dat is niet voor niets, want de Duette® Shades zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen! En daar vertellen wij je graag meer over.

Waarom Luxaflex® Duette® Shades?

Duette® Shades zijn voor elke ruimte geschikt. Door de vele mogelijkheden in dessins, patronen en kleuren zijn ze toepasbaar in elke woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle pastel tint of voor zwarte Luxaflex® Duette® Shades®. Daarnaast zijn ze ook nog eens op maat te maken, zo zijn ze geschikt voor elk type raam. De makkelijke bediening maakt het kiezen voor Duettes® Shades helemaal makkelijk!

Ontdek onze Luxaflex® Duette® ShadesHoe werken Luxaflex® Duette® Shades?

Luxaflex® Duette® Shades zijn opgebouwd uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Ze zijn daarnaast gemakkelijk te bedienen en kunnen helemaal naar boven en beneden maar door een top down - bottom up bediening ook in het midden hangen. Zo bepaal jij hoe ze hangen.

Zijn Luxaflex® Duette® Shades ook elektrisch bedienbaar?

Jazeker, Luxaflex® Duette® Shades zijn geschikt voor Luxaflex® PowerView® Automation! Door middel van dit systeem wordt het mogelijk om ze te bedienen met je smartphone, stem of afstandsbediening.

Daarnaast kun je gemakkelijk verschillende scènes inplannen. Zo bepaal jij wanneer de Duettes® Shades omhoog of omlaag gaan. Daarnaast biedt PowerView® Automation een veilig gevoel, laat mensen denken dat je thuis bent door je raamdecoratie op afstand te bedienen.

Luxaflex® PowerView® Automation

Populair; Luxaflex® Duette® Shades. Heb jij ze al? Deze wil je niet missen binnen jouw interieur!

Welke kleuren zijn er voor Luxaflex® Duette® Shades?

Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex® Duette® Shades is het heel simpel en eenvoudig om zowel zonlicht als gewenste privacy te bepalen. De stof kan zowel van beneden naar boven als andersom bediend worden en door de vele verschillende stofkeuzes kan er ook gekozen worden voor verschillende transparanties van de Luxaflex® Duette® Shades. Transparant, lichtdoorlatend, linnen structuur tot zelfs verduisterend voor in de slaapkamers. En daarbij vind je Luxaflex® Duette® Shades in vele kleuren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Luxaflex® Duette® Shades Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt.

Naar de winkelsDemi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief