Elektrische gordijnen

Heb je uit het ruime aanbod gordijnen een keuze gemaakt? Dan mag je nu beslissen op welke manier jij deze wil ophangen. De gordijnen van Luxaflex® kun je tegenwoordig zelfs combineren met elektrische gordijnrails. Met elektrische gordijnrails zijn jouw gordijnen op afstand te bedienen. Gewoon vanaf de bank of zelfs wanneer je niet thuis bent!

Ga voor gemak met elektrische gordijnen

De elektrische gordijnrails zijn namelijk aangesloten op de Luxaflex® PowerView® Automation. Dit is een elektrisch bedieningssysteem waarmee je eventueel ook andere raamdecoratie kunt bedienen. Je kunt het systeem zelfs zo instellen dat je nergens meer aan hoeft te denken. Dit doe je door middel van vooraf ingestelde scènes. Wil je elke avond om 19:30 uur de gordijnen dicht? Dan stel je dit in en de gordijnen sluiten elke avond automatisch!

Bediening met spraak

Wil je liever elke dag op een andere tijd zelf bepalen dat de gordijnen dicht gaan, maar wil je daarbij wel op de bank blijven zitten? Met bediening op spraak is dat mogelijk. Door vooraf ingestelde commando's kun jij door spraak aangeven dat de gordijnen open, dicht of half dicht moeten. Hierdoor zijn je elektrische gordijnen ook te bedienen met bijvoorbeeld Google of Alexa: "Hey Google, sluit de gordijnen!".

Ga je voor de Pebble® of de app?

Naast bediening op spraak zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden voor de elektrische gordijnrails van Luxaflex®. Je bedient de gordijnen draadloos via de Pebble® of de app. De Pebble® is een afstandsbediening, speciaal ontwikkeld voor het bedienen van Luxaflex® raamdecoratie. Je kunt ook de PowerView® app downloaden. Met de app stel je vooraf scènes in of bedien je met de RemoteConnect jouw gordijnen, ook wanneer je niet thuis bent. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak in de winkel!

Zijn elektrische gordijnen iets voor jou?

Met elektrische gordijnrails hoef jij de bank niet meer af te komen om de gordijnen dicht te doen. Dit is een fijn voordeel, maar zeker niet de enige. Door vooraf scènes in te stellen, hoef je helemaal nergens meer aan te denken. Ook wanneer je niet thuis bent of op vakantie bent, sluiten en openen jouw gordijnen automatisch. Wel zo veilig! Je kunt zelfs per dag verschillende tijden instellen. Ben je niet thuis en breekt de zon opeens door? Sluit dan je gordijnen op afstand via de PowerView® app.

Bekijk elektrische gordijnen in de winkel!

Wil jij weten of elektrische gordijnrails iets voor jou is en welke opties er zijn voor jouw woning? Kom dan gerust eens langs in één van onze vele winkels of maak een afspraak. Onze specialisten kunnen jou uitstekend adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons krijg je altijd een product dat aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als wij bij je thuis komen inmeten laten wij je dat exact zien. Welke stof kies je met welke plooi, allemaal zaken die hierbij van belang zijn. Onze eigen vakmensen vertellen je er alles over en houden hier zeker rekening mee bij het monteren van jouw nieuwe gordijnrails.

Onze elektrische gordijnrails werken met een motortje die je aan kunt sturen via afstandsbediening of de app. Geschikt voor overgordijnen, inbetweens en vitrages! Alles over elektrische gordijnrails lees je op onze pagina 'elektrische gordijnen'.

Dat is een begrijpelijke vraag. Om daar een goed antwoord op te kunnen geven, hebben we iets meer informatie nodig. Denk hierbij aan; hoeveel rails heb je nodig, welke gordijnrails kies je, welke gordijnen komen eraan te hangen en hoe wil je ze bedienen; volledig automatisch ingesteld of met een afstandsbediening? Als wij weten welke keuzes jij maakt, maken wij met alle plezier een offerte voor je op. Vraag ernaar in onze winkel.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Elektrische gordijnen van Slide

Naast de elektrische rails van Luxaflex® bieden wij ook het slimme systeem Slide aan. Met de Slide-box kan je je gordijnen ook elektrisch bedienen. Het is een krachtige motor met slimme magneetsensoren, die gemakkelijk te installeren is, zelfs zonder gereedschap. Als de Slide-box gekoppeld is met je rails, kan je je gordijnen bedienen met een app, met ingestelde routines en je kan het volledig aansluiten op je Smart Home.

Denk daarbij zeker aan Slimmer Wonen, waarmee je je hele huis slim kan maken, zoals het bedienen van je gordijnen op spraak of met een slimme schakelaar. Nog een mooie toevoeging van Slide is dat je met een klein trekje aan het gordijn Slide het dan overneemt met Touch & Go.