Trappen

Van de trap maak je ontzettend veel gebruik. Het is dan ook niet heel gek dat we de trap graag wat extra aandacht geven. En dat kan op veel verschillende manieren. Waar jij voor kiest is afhankelijk van een paar factoren. Uiteraard gaat het om jouw smaak, maar denk ook aan veiligheid. Wil je een geheel nieuwe trapbekleding, of moeten we je trap renoveren. Ontdek wat jij nodig hebt voor je trap in onze winkel.

Voor welke trap kies jij?

Kijk ten eerste naar de samenstelling van je huishouden. Heb je kleine kinderen, dan wil je graag dat de treden veilig, dus stroef zijn. Woon je in een gehorig huis en wil jij je buren niet tot last zijn, dan kies je waarschijnlijk voor trapbekleding dat niet alleen mooi is, maar direct ook het geluid dempt. Ook de plek van de trap in jouw huis beïnvloed je keuze. Want staat de trap midden in je woonkamer dan wil je er misschien wel een enorme eyecatcher van maken. Alles kan!

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Trapbekleding of traprenovatie?

Om lang plezier te hebben van je resultaat, is het verstandig te zorgen dat de trap goed voorbewerkt is, ongeacht welke trapbekleding je kiest. Vervolgens bekleed je de trap zoals jij het wilt. Of je laat dit doen met tapijt, Marmoleum® of pvc; er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Of je schildert de trap in jouw favoriete kleur. Daarnaast kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld verlichting aan te brengen. Heel sfeervol én handig in het donker.

Sta je te trappelen? Laat je inspireren!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

  • Zorg voor trapneusprofielen op de treden, die voorkomen uitglijden.
  • Installeer leuningen aan beide zijden van de trap.
  • Zorg voor voldoende verlichting op de trap.

Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om traprenovatie zelf uit te voeren, wordt het over het algemeen aanbevolen om een professionele vakman in te schakelen.

Onze vakmensen hebben veel ervaring met het opknappen van je trap, denk ook aan het repareren van beschadigde delen. Op een goed gerenoveerde trap blijft de nieuwe trapbekleding netjes zitten.

Met vakmanschap geniet je van een kwalitatief hoogwaardige traprenovatie. Je weet zeker dat jouw trap er fantastisch uitziet en weer jaren meegaat!

Over het algemeen wel, maar het is belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Een Z-trap kan worden aangepast aan verschillende afmetingen en stijlen. Start bij ons met professioneel advies, dan weet je zeker dat je straks helemaal kan genieten van jouw Z-trap!

Als het gaat om onze trapbekleding en renovatie dan heb je keuze uit tapijt, pvc, Marmoleum®, vinyl en laminaat.

Alle opties zien en voelen? Dat kan in onze winkel!

Een Z-trap onderscheidt zich door zijn zigzag-vormige treden, wat een speels en uniek element toevoegt aan het ontwerp. In tegenstelling tot de traditionele rechte of wenteltrappen, straalt de Z-trap design uit. Ben je fan van strakke lijnen in je interieur? Dan is een Z-trap helemaal jouw ding!

De kosten van traprenovatie variëren sterk, afhankelijk van factoren zoals het gekozen materiaal, de omvang van de renovatie en de arbeidskosten.

Laat jij jouw trap door onze vakmensen renoveren? Natuurlijk hoort er een offerte bij waarin alle details en de kosten staan. Kom eens naar onze winkel en bespreek vrijblijvend je wensen en de mogelijkheden!

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor traprenovatie, waaronder hout, laminaat, pvc en tapijt.

De keuze hangt af van jouw woonstijl, het budget en de eigenschappen waar de trap aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een slijtvaste trap, makkelijk te onderhouden, anti slip oppervlak, trapverlichting...

Het is belangrijk om duurzame materialen te kiezen die bestand zijn tegen slijtage en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Wij adviseren je graag, laat je in de woonwinkel verrassen door de prachtige tapijt- en vloerstalen!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Trappen aanpakken met Aanhuis.nl

Een trap bekleden is echt vakmanschap. Onze vakmensen hebben de ervaring en de kennis in huis om iedere trap nauwkeurig te bekleden. Zo ben jij gegarandeerd van jarenlang plezier van je trap. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!