Luxaflex® hordeuren

Hordeuren zijn ideaal om op zonnige dagen vervelende insecten buiten de deur te houden. Met een Luxaflex® hordeur kun je de deur gewoon open houden, zodat je kunt blijven ventileren. Maar niet alleen insecten worden op afstand gehouden, ook pollen komen je huis niet in en dat is goed nieuws voor mensen met hooikoorts! Door de fijne structuur van de hor belemmert het je zicht naar buiten niet, zodat je kunt blijven genieten van je uitzicht.

De hordeuren van Luxaflex®

Plissé hordeur van Luxaflex®

Het grote voordeel van de plissé hordeuren van Luxaflex® is, dat ze op iedere gewenste positie blijven staan. Zo hoef je niet iedere keer de deur open en dicht te doen. Ideaal als je vaak heen en weer loopt! Door de lage onderrails is de plissé hordeur® bovendien een rolstoelvriendelijke oplossing. De hordeuren zijn daarnaast eenvoudig te demonteren en dat is vooral erg prettig in de winter als de deuren vaak gesloten zijn.

Luxaflex® hordeur op maat

De plissé hordeuren van Luxaflex® worden op maat gemaakt. Zo weet jij zeker de hordeur perfect past. Bovendien kun je ervoor kiezen om tegen een meerprijs de plissé hordeur te laten leveren in iedere gewenste RAL kleur. Kies een kleur profiel die overeenkomt met je deurkozijn en laat de hordeur helemaal opgaan in de rest van je interieur, super stijlvol!

Wil jij de mogelijkheden voor horren voor jouw tuindeur, schuifdeur of openslaande deuren bespreken? Kan je advies gebruiken om de profielkleuren en het gaas af te stemmen op jouw w en woonwensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Dubbele hordeur Luxaflex®

Ook wanneer je een dubbele deur naar buiten hebt, biedt Luxaflex® een oplossing met de dubbele hordeur. Geniet van een hor op maat speciaal gemaakt voor jouw dubbele deur. Van balkondeuren tot openslaande tuindeuren, voor dubbele deuren is er altijd een passende Luxaflex® hordeur zodat jij van de natuur kan genieten zonder insecten in huis!

Hordeur schuifpui Luxaflex®

Heb je een schuifpui? Zelfs dan is een Luxaflex® hordeur voor jou een mogelijkheid. De schuivende hordeur is de ideale oplossing. Deze hor wordt direct tegen de deurlijst geplaatst, zodat er geen ruimte verloren gaat.

Door het stijlvolle design is de hordeur passend te maken in jouw interieur! Er zijn verschillende soorten gaas en je kiest uit diverse kleuren profielen. Kom alle opties voor hordeuren beleven in een van onze winkels.

Soorten Luxaflex® hordeuren

De verschillende soorten hordeuren werken op diverse manieren. Allereerst kun je kiezen voor een schuivende hordeur. Deze is ideaal voor de grotere deuropeningen en heeft geen extra ruimte nodig.

Scharnierende hordeuren

Maar ook de scharnierende hordeur behoort tot de mogelijkheden. Dit type hordeur is als het ware een normale deur en is dus ook eenvoudig te openen als je je handen vol hebt. Er zijn ook scharnierende deuren die naar buiten en naar binnen kunnen draaien, het is maar net wat jij wilt.

Luxaflex® hordeuren prijzen

Ben je benieuwd naar de prijzen van een Luxaflex® hordeur? Kom dan langs bij een Aanhuis.nl winkel jij jou in de buurt. Plan een afspraak in met één van onze experts en geniet van binnenkort van je eigen Luxaflex® hordeur. Wij vertellen jou ook graag meer over onze service, want het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten, laat je ontzorgen!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Jazeker, vooral als je voor het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® gaat! Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie? Kom langs in de winkel, we helpen je graag!

In een kunststof kozijn boor je natuurlijk liever niet. Toch kun je ook met kunststof kozijnen voor horren gaan. Je hebt namelijk ook horren die in het kozijn geklikt kunnen worden, zonder dat er maar een schroef of plug aan te pas komt.

Bekijk alle veelgestelde vragen