Zwarte Luxaflex® raamdecoratie

Bij de aanschaf van de ideale Luxaflex® raamdecoratie voor jouw woning speelt de juiste kleur een sleutelrol. Binnen ieder interieur komt er weer een andere kleur het beste tot zijn recht. Ga jij voor een donkere, stijlvolle look? Dan is zwarte Luxaflex® raamdecoratie de perfecte keuze voor jou!

Eindeloze mogelijkheden met zwarte Luxaflex®

De mogelijkheden rondom zwarte raamdecoratie van Luxaflex® zijn eindeloos. Van Luxaflex® Duettes® Shades tot hordeuren; niks is te gek. Hierdoor kun je altijd de juiste raamdecoratie vinden, die perfect opgaat in je interieur.

Ook de bediening van de raamdecoratie loopt uiteen. Uiteraard behoren koorden en handgrepen tot de mogelijkheden, maar tegenwoordig kun je de raamdecoratie van Luxaflex® ook vanaf de bank bedienen met Luxaflex® PowerView®. Ideaal als je middenin die spannende film zit en het zonlicht van buiten het zicht belemmert. Hiermee ben je zelfs in staat om, zelfs als je niet thuis bent, alvast de gordijnen te openen of te sluiten. Zo kan jij optimaal genieten van elektrische raamdecoratie.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Luxaflex® zwarte raamdecoratie

Het verschilt per ruimte welke Luxaflex® raamdecoratie de beste keuze is; denk bijvoorbeeld aan vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een geliefde materiaalsoort is hout, omdat het zorgt voor een warme en gezellige sfeer in je woning. Wanneer je deze kenmerken combineert met de kleur zwart is jouw gekozen raamdecoratie een absolute eyecatcher in je interieur.

Zwarte Luxaflex® kopen bij Aanhuis.nl

Wil jij zwarte raamdecoratie van het merk Luxaflex® in je huis? Dan staan onze specialisten voor je klaar om je voorzien van verder advies! Kom langs in één van onze winkels, waar onze verkopers alle tijd voor je nemen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt!


Zwarte raamdecoratie van Luxaflex® onderhouden

Zwarte raamdecoratie schoonhouden; het is soms een klus. Toch ligt het erg aan het soort raamdecoratie dat je hebt. Heb jij Luxaflex® Plissés Shades, Duettes of rolgordijnen? Dan kan je het stof afnemen met een stofzuiger op de laagste stand of een plumeau. Zitten er vlekken op? Probeer het dan met een vochtige doek om de vlekken er uit te halen. Wil je wat meer informatie over zwarte raamdecoratie van Luxaflex® schoonmaken? Lees dat in onze speciale pagina.

Heb je jaloezieën? Dan werkt het net een beetje anders. Het is belangrijk om je zwarte jaloezieën van Luxaflex® goed te onderhouden. Hoe het onderhoud in zijn werk gaat, is afhankelijk van factoren als het materiaal en de plaats. Jaloezieën in de keuken zullen vaker gereinigd moeten worden, omdat hier de kans op vetspetters vrij groot is. Het is dan ook aan te raden om dit zeker halfjaarlijks te doen. Je kunt hiervoor het beste een emmer met warm water en schoonmaakazijn gebruiken. Vervolgens doe je om beide handen een washandje en zo maak in je een schuivende beweging je zwarte Luxaflex® mooi schoon. Het kost even wat tijd, maar je zult versteld staan van het resultaat.

Zwarte Luxaflex® raamdecoratie; strak en stoer!

i

Ga voor de zwarte buitenzonwering van Luxaflex®!

i

Wil jij alle mogelijkheden ontdekken op het gebied van zwarte Luxaflex®, kom eens een kijkje nemen in de winkel en laat je volop inspireren!

i
Ontdek zwarte Luxaflex® in de winkel!
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, er zijn raambekledingsopties die kunnen helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie in je woning. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Isolerende gordijnen: Gordijnen met een thermische voering of speciale isolerende eigenschappen kunnen helpen bij het verminderen van warmteverlies in de winter en het buiten houden van warmte in de zomer. Ze fungeren als een extra isolatielaag voor je ramen.
  • Duette® Shades: Deze gordijnen hebben een honingraatstructuur die lucht vasthoudt en helpt bij het isoleren van de ruimte. Ze zijn effectief in het verminderen van warmteverlies en het reguleren van de temperatuur in huis.
  • Rolgordijnen: ze bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar ze helpen ook bij het isoleren van de ramen. Ze vormen een extra barrière tegen koude of warme lucht van buitenaf, waardoor de energie-efficiëntie wordt verbeterd.Bekijk alle veelgestelde vragen

Zwarte Luxaflex® op maat gemaakt

De raamdecoratie van Luxaflex® wordt op maat gemaakt. Zo kun je altijd de ideale afmeting kiezen voor jouw raam! Doordat jouw zwarte raamdecoratie van Luxaflex® op iedere gewenste afmeting gemaakt kan worden, kun je deze optimaal aanpassen aan de rest van het interieur.