Welkom bij Aanhuis.nl Santpoort De Zwart

Aanhuis Santpoort de Zwart
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Adres en contact
Narcissenstraat 2
2071 NM Santpoort-Noord
Remco & Chantal
Aanhuis Santpoort De Zwart

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor de woninginrichting van jouw woning in Santpoort-Noord of Santpoort-Zuid? Is jouw huis in Biezenbuurt, Bloemenbuurt, Rijkersparkbuurt of Blekersbuurt toe aan een make-over? Kom dan voor interieuradvies en de mooiste vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang en horren voor je hele woninginrichting naar Aanhuis in Santpoort. Wanneer zien we jou in onze winkel?

Contactgegevens:

Narcissenstraat 2, 2071 NM Santpoort

023 537 3315

santpoort@aanhuis.nl

Als je in de buurt van Heemstede woont, hebben wij goed nieuws voor jou! Ook daar hebben wij een vestiging, neem eens een kijkje bij Aanhuis.nl Heemstede De Zwart.

Neem een kijkje

In onze woonwinkel in Santpoort helpen we jou met plezier bij het uitzoeken van je nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen en meer! Van een prachtige pvc-visgraatvloer in combinatie met sfeervolle vouwgordijnen en kleurrijk behang tot een rustige betonlookvloer met duettes en neutraal behang, alles is mogelijk. Houd vervelende insecten buiten met onze horren en hou je woning op heerlijke temperatuur met isolerende overgordijnen.

Maar dat is niet alles! Laat het klussen over aan onze vakmensen, want wij meten vakkundig je gordijnen in, monteren je raamdecoratie en leggen je nieuwe vloer. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten, genieten en nog eens genieten. Dus wanneer kom jij inspiratie opdoen in onze winkel?

Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of afspraak inplannen?

Neem contact op

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.

Maak een afspraak