Stalen puien

Wil je een grote ruimte opsplitsen? Of twee kamers van elkaar scheiden zonder er echt een gemetselde muur tussen te zetten? Dan is de stalen pui een erg fraaie oplossing. Kies uit een stalen pui met stoer zwart of subtiel wit frame voor de perfecte match met je interieur. Zo blijft het open karakter van je woning bestaan.

Ga voor een stalen pui!

Een stalen pui staat niet alleen fraai als afsluiting van een trappenhuis. Vanwege zijn transparantie is een stalen pui ook ideaal wanneer je een grote kamer wilt onderverdelen in twee aparte ruimtes. Door de glazen panelen profiteer je volop van het daglicht. Met een glazen, stalen pui creëer je een ruimtelijke kamer vol sfeer. Met andere woorden: een stalen pui is de juiste keuze voor elke woonstijl!

Het glas is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van transparant tot ondoorzichtig melkglas. Heb jij de afgelopen jaren veel spullen verzameld? Dan is ondoorzichtig melkglas de perfecte optie voor jou! Zo krijg jij de mogelijkheid om jouw spullen op te ruimen, zonder dat het de sfeer van jouw woning verpest, geweldig!

Een ruimte verkleinen, dat doe je zo

Is het een grote uitdaging om een bepaalde kamer prettig in te delen? Heb je een smalle, diepe kamer en wil je er beter gebruik van kunnen maken? Of wil je in een prachtige grote kamer graag een knusse plek inrichten voor de zithoek? Dan is een stalen pui een stijlvolle optie om de gewenste sfeer te creëren. De zwarte industriële of witte en wat minder onopvallende stalen pui geeft een duidelijke indeling qua wonen-werken of spelen-ontspannen. Je geniet van elkaars gezelschap én het daglicht!

Voordelen stalen puien

Een stalen pui heeft vele voordelen, namelijk:

  • Ze zijn enorm sterk
  • Creëren veel natuurlijk licht
  • Zijn verkrijgbaar in verschillende dessins
  • Scheidt twee ruimtes van elkaar

Waar wacht jij nog op? Kom naar de winkel en ontdek de collectie aan stalen puien. Creëer sfeer in jouw woning en met de juiste stalen deur! Een eenvoudige aanpassing met veel resultaat. Het inmeten en monteren hoef je bij ons niet zelf te doen. Want bij Aanhuis.nl kan je op vakmensen vertrouwen, dat is onze montageservice. Jouw stalen pui zit gegarandeerd strak tussen de wanden, heerlijk toch?!

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil jij het graag licht en ruimte in huis? Kies dan voor een stalen opdekdeur met glas. Met een glazen deur haal je uit de andere ruimte meer licht en je deelt je woning op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Wel het licht in de kamer, maar toch de privacy behouden. Kies dan voor melkglas.

Een stalen taatsdeur geeft veel gemak, je kan de deur namelijk openen vanaf beide kanten. Ook met de deur weinig geluid bij het sluiten.
En nog belangrijker, je hebt een echte eyecatcher in huis.

Kom je favoriete kleur uitzoeken in onze winkel.

Stalen opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Het grootste voordeel van opdekdeuren is dat ze weinig tocht doorlaten. Zo houd jij de warmte beter in de ruimte en bespaar je een hoop geld op jouw energierekening.

Een taatsdeuren van staal is een deur dat draait om een centrale as. De deuren zijn voorzien van een mechanisme waardoor je de opening maximaal kunt gebruiken. Een taatsdeur is voorzien van een hold-on systeem en een soft-close systeem. Zo kun je de deur vastzetten op de gewenste positie en slaat de deur altijd zachtjes dicht.

Bekijk alle veelgestelde vragen