Schuifdeurkasten op maat

Voor ieder interieur hebben wij een schuifdeurkast op maat. Van modern tot klassiek; je vindt het binnen ons ruime assortiment. Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast.

Jouw schuifdeurkast altijd op maat

Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast.

Iedere kast maken we op maat, geheel naar jouw eigen wens. Niet alleen de hoogte en de breedte, ook de keuze in deuren in het interieur van de kast is zelf te kiezen. Al onze schuifdeurkasten zijn van Allure, een Nederlandse fabrikant. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit. Kom naar de winkel voor onze 1001 mogelijkheden in maatwerk en bekijk direct jouw droomkast in een 3D-presentatie. Of boek een interieuradvies en maak zo van jouw huis echt een thuis.

Kleding & spullen in een schuifdeurkast

De meeste schuifdeurkasten kennen we als kledingkast. Een schuifdeurkast is ook ideaal voor op de slaapkamer als inloopkast. Nederlandse slaapkamers zijn vaak niet al te groot. Om ruimte te besparen kan je dan het beste gaan voor schuifdeuren. Dan heb je geen last van openslaande deuren.
Naast kleding heb je vast meer spullen die je uit het zicht wilt hebben en op wilt bergen. Een mooie schuifdeurkast is een uitkomst als je je spullen, van spelletjes tot administratiemappen, netjes wilt opbergen.

Het interieur van de kast kan je zelf bepalen. Voor kleding is een hanggedeelte handig, terwijl planken functioneler zijn voor als je de kast als opbergruimte gebruikt. Het mooiste is, is dat je dat zelf kan bepalen. Zelfs als je verlichting nodig hebt in de kast, is dat in te bouwen.

Aanhuis.nl bij jou in de buurt

Thuis of zakelijk; een schuifdeurkast kan altijd!

Thuis kies je voor een schuifdeurkast op je slaap-, zolder of werkkamer. Met de vele opties qua exterieur én interieur is dat ook zeker mogelijk.
Op kantoor is een schuifdeurkast ook reuze handig. Veel ruimte voor je administratie, of als voorraadkast. Een schuifdeurkast is dan ook zonder interieur te verkrijgen. Alleen een opbouw met deuren ervoor, wat handig is voor in de hal of bijkeuken.

De mogelijkheden voor een schuifdeurkast zijn ruim. Met hoge deuren (tot 350 cm) en hele brede deuren (tot 160 cm). Alle RAL-kleuren, 60 houtkleuren, spiegeldeuren of 40 glasdessins. Kies je eigen kleur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Ieder hoekje benutten wij probleemloos. Naast de buitenkant heb je ook vele opties als het gaat om het interieur.

Meer weten over allerlei kasten?

Blogs over kasten

Met een schuifdeurkast heb je altijd genoeg ruimte!

i

Kies voor dezelfde kleur deuren als je muur en je schuifdeurkast gaat mooi op in je interieur!

i

Dit wil jij toch ook?

i

Schuifdeuren, lades, uittrekroedes; wat wil je nog meer!

i
Kom langs in de winkel om onze schuifdeurkasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wij zijn specialist als het gaat om schuifdeurkasten op maat gemaakt. Een kast op maat kan afhankelijk van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp vanaf € 900,- bij je thuis worden afgeleverd. Een kast op maat inclusief plaatsen is al mogelijk vanaf € 1.300,-. Afhankelijk van de afstand vervoer, bovenverdieping (traplopen), het materiaal, aantal legplanken en overige opties. De kosten zijn per optie verschillend, een extra ladeblok heb je al vanaf € 160,- afhankelijk de grootte, materiaal en stijl.

De kosten voor een wasmachinekast, inloopkast of misschien wel een kast voor de woonkamer zijn erg verschillend. Hieronder alle soorten kasten op een rijtje. Om een echt goede en gerichte prijs te krijgen voor jouw kast op maat kan je het beste een offerte opvragen bij één van onze winkels.

Een kast voorzien van schuifdeuren is erg populair voor op de slaapkamer. Ook kan de schuifdeurkast als tv-meubel dienen, de deuren schuif je namelijk zo opzij om zo naast de tv ook alle benodigdheden van de tv in de schuifdeurkast op te bergen. Een schuifdeurkast op maat heb je al vanaf ongeveer € 900,- bij je thuis afgeleverd. Wel is het belangrijk te weten dat de prijs afhankelijk is van het materiaal en het formaat van de kast. Wil jij een schuifdeurkast op maat geleverd en monteert hebben? Dan kan dit al vanaf € 1.300,-. Benieuwd naar de kosten voor een schuifdeurkast op maat gemaakt voor jouw woninginrichting? Kom dan naar de winkel!

De keuze is reuze! Wil jij bijvoorbeeld een 2-deurs of een 3-deurs? En heb jij al nagedacht over welke greepjes jij graag zou willen? Maak een afspraak bij een Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt en stel met onze stylistes jouw droomkast samen.

Ja, absoluut! We kunnen elke schuifdeurkast met een spiegel op maat maken, waardoor we voor elke ruimte, groot of klein, een kast kunnen realiseren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klassieke en moderne schuifdeuren

Heb je een voorkeur voor een klassieke kast? Dat kan met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren. Hiermee kan je je interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Ook deze deuren maken wij speciaal voor jou op maat, zelfs als je een combinatie wilt met kastinterieur op maat, een spiegel of glasdeur. En met de aanvullende accessoires maak je de klassieke of moderne schuifdeurkast compleet. Benieuwd naar de kosten? Wij praten je bij!

Blog; de kosten van een kast