Keuken gordijnen

De keuken, wat doen we hier niet allemaal? Voor sommige is het een brandhaard. Of nou ja overdreven gezegd. Soms schiet er gewoon een vlam uit je gaspitje als je druk aan het kokerellen bent, bij mij in ieder geval wel. Of is de keuken voor jou de gezelligste plek in huis? Heb je zo’n heerlijke woonkeuken waar je met vrienden en familie zit te dineren?

Nieuwe keuken gordijnen kiezen

Wat je ook doet in jouw keuken, je raamdecoratie moet in ieder geval tegen spetters, vet en vocht kunnen. En het is belangrijk dat je keuken gordijnen wasbaar zijn of dat je ze eenvoudig kan schoonmaken. Dit zijn praktische punten, check. Maar wat nog belangrijker is: welke keuken gordijnen vindt je mooi? En welke raamdecoratie past het beste bij de woonstijl van jouw keuken?

Ontdek onze gordijnen


Stoffen keuken gordijnen

Wij blijven even in die gezellige woonkeuken. Hij is ruim van opzet? Kookeiland in het midden? Openslaande deuren naar de tuin? In een woonkeuken horen stoffen gordijnen. Hierdoor geef je jouw keuken extra sfeer, helemaal wanneer je voor een zachte stof kiest.


Keuken gordijnen op maat

Bij Aanhuis.nl maken wij keuken gordijnen op maat. Met een combinatie uit inbetweens en overgordijnen style je jouw woonkeuken helemaal af. En heb je misschien keuken met openslaande deuren waarmee je zo jouw tuin in loopt? Dan staan gordijnen van plafond tot aan de grond hier erg stijlvol.


Welke raamdecoratie voor je keuken?

Naast normale gordijnen is er veel meer keuze aan geschikte raamdecoratie voor je keuken. En dan bedoel ik niet van die schattige, gehaakte keukengordijntjes. Veel mensen kiezen voor rolgordijnen als raamdecoratie in de keuken. Wat is het voordeel van rolgordijnen?

Voordelen van rolgordijnen in je keuken

Wanneer je een kleinere ruimte hebt is het prettiger om voor rolgordijnen te kiezen. Wat zijn de voordelen van rolgordijnen tegenover stoffen gordijnen in je keuken?

  • Rolgordijnen nemen weinig ruimte in beslag, perfect voor kleine ruimtes.
  • Ze zitten dicht op het raam en wapperen niet, praktisch bij het aanrecht.
  • Rolgordijnen zijn er voor elk raam, laat ze gewoon op maat maken.
  • Sluiten mooi aan en staan erg stijlvol.
  • Ze zijn in elke kleur leverbaar, passend bij jouw stijl.
  • Kies uit transparante of verduisterende rolgordijnen.
  • Rolgordijnen zijn zelfs geschikt voor dakramen.

Kies voor je keuken een model rolgordijnen dat makkelijk te reinigen is. Een iets knusser alternatief nodig? Ik zeg vouwgordijnen, een must-have voor alle liefhebbers van de landelijke woonstijl. Vouwgordijnen sluiten net zo mooi aan maar hebben niet de strakke look van rolgordijnen. Eigenlijk zitten vouwgordijnen tussen stoffen gordijnen en rolgordijnen in.

Vouwgordijnen voor je keuken kopen

Ook vouwgordijnen kan je op maat laten maken. De prachtige stof heeft een zachte en gemoedelijke uitstraling. Ook hier kan je voor een transparante versie kiezen. Of voor verduisterende vouwgordijnen, zo blijven felle zon en kou buiten. Wil je een speelse twist? Kies dan een print, van grafische vormen tot natuurlijke bladeren alles is mogelijk. Vouwgordijnen passen perfect bij de Scandinavische woonstijl, keukens met veel natuurlijke hout elementen en pasteltinten.

Laat je inspireren door 'Scandinavisch licht'


Keuken gordijnen advies en tips

Zoals je leest is er volop keuze en variatie wanneer je keuken gordijnen wilt kopen. Vaak kom je met gordijnen in kant en klaar afmetingen net niet uit. Heb je vragen over maatwerk gordijnen? Of wil je zeker weten dat bepaalde raamdecoratie prima geschikt is voor je keuken? Wil je een product eerst zien en beleven, zoals elektrische rolgordijnen? Kom dan naar de winkel, wij adviseren je graag.

Bezoek onze winkel


Maak de keuken de gezelligste ruimte in jouw woning, met de raamdecoratie van Aanhuis.nl!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief