Oak Step Z-trap

Ben jij op zoek naar een gezellige, maar stijlvolle trap? Eentje die niet alleen maar een saaie overgang is tussen verdiepingen? Dan zijn onze Z-trappen van Oak Step precies de trappen die jij zoekt! Met zijn Z-vormige treden en het warme eikenhout, maakt hij elke stap de moeite waard. Nieuwsgierig? Lees verder!

Wat is een Z-trap?

Stel je voor dat een gewone trap een beetje saai is, gewoon omhoog en omlaag, zoals een ladder. Maar een Z-trap, nou, die is een beetje rebels. Hij ziet eruit als de letter 'Z' en voegt een speels tintje toe aan je huis. Met zijn zigzag-vormige treden ervaar je bij elke stap het gevoel dat je je eigen bijzondere weg bewandelt. Dus als je van een beetje speelsheid houdt, is de Z-trap van Oak Step misschien wel de perfecte trap voor jou!

Soorten en kleuren

Stel je voor dat je op het punt staat om je huis te upgraden met de perfecte trap, en je hebt keuzes te over. Onze Z-trap komt in twee geweldige smaken - de "normale Z-trap" en de "zwevende Z-trap". Wat is het verschil, vraag je je misschien af?

Wel, de "normale Z-trap" is als die vertrouwde vriend die altijd klaarstaat. Deze trap heeft stevige, Z-vormige treden die je naar boven of beneden leiden en hij komt in verschillende kleuren om bij jouw stijl te passen. Ga je voor de lichte eikenhouten trap en geef je jouw interieur een frisse, Scandinavische uitstraling? Of past het donkere eikenhout beter, voor een vleugje elegantie - perfect voor een klassieke woonstijl.

Nu, de "zwevende Z-trap" is een beetje als magie in je huis. Hij lijkt te zweven, omdat de treden aan de muur zijn bevestigd zonder zichtbare steunen. Het is een moderne keuze die een minimalistische, eigentijdse uitstraling geeft aan elk huis. Kies voor licht eiken als je van een luchtige, open woonstijl houdt, of ga voor donker eiken als je een meer dramatische sfeer wilt creëren.

Dus, welke Z-trap past het beste bij jou? De keuze is aan jou, en de mogelijkheden zijn eindeloos om jouw huis te transformeren naar de woonstijl die bij jou past!

Dé voor- en nadelen van een Z-trap

Voordat je besluit of deze trap bij jouw woonstijl past, is het belangrijk om de voor- en nadelen in overweging te nemen, namelijk:

Voordelen:

  • Kies je voor deze unieke trap, dan weet je zeker dat die opvalt in je ruimte
  • Je bespaard ruimte, vooral de zwevende variant
  • Deze trappen voegen karakter en speelsheid toe aan elk interieur
  • Een Z-trap is een echte blikvanger in huis

Nadelen:

  • Het kan zijn dat je even moet wennen aan de Z-vormige treden onder je voeten
  • Deze trappen zijn uniek en wat complexer, wat kan leiden tot hogere kosten
  • Je traptrede steekt over, waardoor het vlak waar je op kan staan wat korter wordt

Wat kost een Z-trap?

De kosten van een Z-trap van Oak Step, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Maar wist je dat je bij ons honderden euro's bespaard? Bij ons is de tijdelijke trap of noodtrap, inbegrepen! Voor de rest hangt de prijs vaak af van:

  • Het type eikenhout dat je kiest, waarbij licht eiken doorgaans iets voordeliger is dan donker eiken.
  • Ook de afmetingen en complexiteit van het ontwerp spelen een rol; een zwevende Z-trap met ingewikkelde details kan duurder zijn dan een eenvoudige rechte Z-trap.
  • Tot slot kunnen lokale arbeidskosten en installatiekosten variëren, wat ook invloed kan hebben op het totale prijskaartje.

Dus, net als bij het kiezen van de juiste ingrediënten, is het balanceren van je smaak en budget essentieel bij het bepalen van de kosten van jouw Z-trap.

Vraag vrijblijvend een offerte op


Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als het gaat om onze trapbekleding en renovatie dan heb je keuze uit tapijt, pvc, Marmoleum®, vinyl en laminaat.

Alle opties zien en voelen? Dat kan in onze winkel!

Een vraag die wij begrijpen, wat kost traprenovatie? Toch valt dat lastig te zeggen. Het is allemaal afhankelijk van hoe hoog en breed je trap is, of de trap bochten heeft en welke bekleding je wenst. Daarnaast heb je ook nog keuze qua extra's zoals LED-verlichting en trapleuningen.

Voor een op maat gemaakt advies en offerte kom je langs in onze winkel. Daar helpen we je graag!

Bekijk alle veelgestelde vragen