Welkom bij Aanhuis.nl Emmeloord Rido

Aanhuis.nl Emmeloord
Openingstijden
Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
* Op Goede Vrijdag is onze winkel geopend tot 17.00 uur. Op Tweede Paasdag en Koningsdag is onze winkel gesloten.
Adres en contact
Constructieweg 13
8305 AA Emmeloord
Aafke en Miranda
Aanhuis.nl Emmeloord Rido

Mogen wij de woonkamer, slaapkamer of keuken van jouw woning in Emmeloord sfeervol inrichten? Bij Aanhuis Emmeloord kun je terecht voor je gehele woninginrichting! Om helemaal zeker te zijn van jouw keuze kan je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met onze stylist jouw woonstijl bepalen. Samen kiezen wij kleuren en materialen die goed met elkaar combineren, de beste garantie voor een sfeervol resultaat. Net als in de afleveringen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Ook de unieke vtwonen producten vind je in ons assortiment, denk aan kasten op maat, stalen deuren, behang met en zonder print, vloeren en nog veel meer. Onze ervaren medewerkers kunnen vervolgens het vakwerk uitvoeren. Ze werken snel en professioneel, je hebt één aanspreekpartner en weet van tevoren al wanneer de klus geklaard is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom naar onze woonwinkel in Emmeloord. Wij zijn makkelijk te bereiken via de A6, knooppunt Emmeloord en je kan gratis parkeren voor de showroom op het bedrijventerrein.

Contactgegevens:

Constructieweg 13, 8035 AA Emmeloord

0527 618 181

emmeloord@aanhuis.nl

Neem een kijkje

In onze woonwinkel in Emmeloord laten wij jou graag het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en de mogelijkheden van Slimmer Wonen zien. Ook voor kasten op maat, trappen en duurzame producten ben je bij ons aan het goede adres. En wij bieden meer dan advies en inspiratie alleen. Profiteer van onze ervaring, maak de juiste keuzes zodat je jaren plezier hebt van jouw nieuwe woninginrichting.

Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of afspraak inplannen?

Neem contact op

Maak een afspraak

Wil je teruggebeld worden?