Over Aanhuis.nl

Met Aanhuis.nl richt je jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Wat bieden we jou?

Vind je het tijd voor een nieuw interieur? De vloer, het behang of de oude raamdecoratie zijn aan vervanging toe? Of heb je een huis of woning gekocht, een nieuwe start! Dan komen er heel veel vragen en keuzes op je af. Als woonexperts helpen wij je graag op weg naar je nieuwe interieur. Met advies en vakmanschap zorgt ons team ervoor dat het inrichten van je woning een leuke klus wordt!

Onze interieurstylist en stoffeerders staan voor je klaar

Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel. Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Denk aan het leggen van de vloer, plaatsen van een kast op maat, behangen of aanbrengen van raamdecoratie. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen ervoor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Benieuwd hoe wij jouw woonwensen combineren met onze producten? Of heb je geen idee hoe je je huis wilt inrichten? Boek een interieuradvies!

Interieuradvies
9 op basis van 2651 reviews

Onze werkwijze

Ga je verbouwen of verhuizen? Begin bij Aanhuis.nl met professioneel interieuradvies.

Lees meer

Vloeren, raamdecoratie en gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, buitenzonwering en horren, vloerverwarming en zelfs behang. Heel handig en enorm tijdbesparend. Dat wil jij toch ook? Maak nu een afspraak om jouw interieur te upgraden.

Maak een afspraak

Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen ervoor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Van moodboard tot montage, dat is waar wij voor staan. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 specialist bij jou in de buurt op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies en inspiratie, wij nemen jou ook werk uit handen.

Zoek jouw dichtstbijzijnde Aanhuis.nl winkel

Garantiesysteem

De organisatie Aanhuis.nl staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar dealers. Wij werken samen met landelijk vooraanstaande merken, met de daarbij behorende product garantie. Bij eventuele problemen of klachten is de showroom in jouw gebied de aangewezen partij welke benaderd dient te worden. Verloopt dit niet naar tevredenheid, dan kun je een mail sturen waarna wij deze beoordelen en bemiddelen om tot een gepaste oplossing te komen.

Alle dealers van Aanhuis.nl werken met dezelfde betalingsvoorwaarden. Eventuele aanbetalingen worden conform de leveringsvoorwaarden van het CBW toegepast en gegarandeerd.

CBW-erkenning

Elke vestiging van Aanhuis.nl is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de interieur branche? Bekijk onze openstaande vacatures! Ben jij een commercieel talent of ontzettend precies als het gaat om cijfers, dan zoeken jou! Natuurlijk staan wij ook altijd open voor een open sollicitatie.

Aanhuis.nl is nieuwsgierig naar jou!

Wat bieden wij jou? Een uitdagende baan in een enthousiast en gedreven team, met volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Met 70 winkels zitten we verspreid over heel Nederland. Ken jij ons al? Bekijk de vacatures en ontdek of jouw droombaan er tussen zit. Solliciteer snel en wie weet zit jij binnenkort bij één van onze winkels aan tafel met een lekker bakje koffie.

Bekijk alle vacatures