Basic naturel

Basic naturel betekent lichte kleuren met natuurlijke materialen. Terug naar het strand, het bos of de zee. Kleur in combinatie met wit als basis. Mooie linnen vouwgordijnen en een wollen tapijt zorgen voor warmte en sfeer in huis. Een heerlijke plek om je in terug te trekken, dat is de basic stijl.

Wat is een Basic naturel woonstijl?

Deze basis woonstijl geeft je gelijk de rust die je nodig hebt in huis. Weinig prikkels, zachte kleuren en aangename stoffen. Het geeft je een kijkje in de natuur met jute, zandkleuren en linnen. Lichte prints met bladeren is een mooie toevoeging en vergeet niet naturel hout in je interieur terug te laten komen. Op die manier heb jij de Basic naturel woonstijl helemaal te pakken.

Meer weten over deze stijl en gelijk een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Plan dan een interieuradvies afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Basic naturel woonstijl?

Kies bij deze woonstijl voor natuurlijke kleuren en materialen. Een licht houten pvc of vinylvloer is een perfecte basis. Met linnen vouwgordijnen of overgordijnen in zandkleur heb je een zachte kijk naar buiten. Het naturel houden qua kleur op de muur en eventueel een karpet op vloer is een must. Mocht je toch kleur willen? Kies dan voor beige, mosgroen of zachtblauw.

Op zoek naar inspiratie?

Inspiratie Basic naturel