Hor voor draaiende ramen

Heb jij een raam dat naar buiten of binnen open draait en deze wil je graag voorzien van een hor? Dat kan met de inzethorren. Dit zijn horren die aan de binnen- of buitenkant van het kozijn worden geplaatst. De horren zitten in een frame en houden de muggen, insecten en vliegen buiten. Ook kan je kiezen voor een rolhor, die aan de buitenkant op het kozijn geplaatst worden.

Horren voor naar binnen draaiende ramen

Wil jij je raam lekker open kunnen slaan zonder last te hebben van vliegen of insecten? Dan is een inzethor of een rolhor dé oplossing. Afhankelijk van de kant waar je raam naartoe draait, kan je kiezen voor een rolhor of inzethor om tijdens warmere dagen te genieten van een fris 'vliegvrij' windje. Voor ramen die naar binnen toe draaien is een inzethor of een rolhor goed toepasbaar.

Horren voor naar buiten draaiende ramen

Voor naar buiten draaiende ramen kan je kiezen voor een voorzethor of een raamrolhor. Een voorzethor is speciaal ontworpen voor een naar buiten draaiend raam. Je zet de hor namelijk vóór het raam en deze wordt als het ware als een deurtje op het kozijn gemonteerd. Zo kan je het raam makkelijk open en dicht doen door de hor ook even open te doen. Op deze manier kan je ook wanneer je raam naar buiten open gaat genieten van frisse lucht, zonder dat er insecten binnenkomen.

Een raamrolhor is in principe hetzelfde als de voorzethor, alleen hierbij kan je de hor naar boven toe oprollen om het raam open en dicht te doen. Vind een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Ontdek alle mogelijke combinaties van horren voor draaiende ramen in één van onze Aanhuis-winkels.

Bezoek onze winkelVervelend al die ongewenste insecten! Gelukkig bestaan er horren :-)!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief