Verduisterende raamdecoratie van Luxaflex®

Verduisterende raamdecoratie van Luxaflex® helpt jou om je slaapkamer donker te maken. Maar ook om je woonkamer koel te houden in de zomer. Verduisterende raamdecoratie is enorm populair en Luxaflex® biedt een ruime keuze aan raambekleding in verduisterende stoffen.

Verduisterende rolgordijnen van Luxaflex®

Waarschijnlijk de bekendste vorm van verduisterende raamdecoratie van Luxaflex® zijn rolgordijnen. Niet alleen omdat deze modern zijn en een strakke uitstraling hebben. Maar ook omdat rolgordijnen in het kozijn worden geplaatst. Zo heb je met verduisterende rolgordijnen, bijna geen daglicht en kan jij genieten van een donkere ruimte.

Denk ook eens aan verduisterende Twist® gordijnen. Dit zijn rolgordijnen met een laag transparante en een laag verduisterende stof. Deze worden langs elkaar heen geschoven en zo kan je spelen met lichtinval en privacy. Je kan Twist® gordijnen zo schuiven dat alleen verduisterende lagen elkaar afwisselen. Dit maakt het helemaal donker in huis!

Kan verduisterende raamdecoratie op maat?

Zeker! Luxaflex® raamdecoratie is op maat te maken, zelfs voor de moeilijkste ramen. Zo ook voor ronde ramen of draai kiepramen. Zelfs voor hoge ramen bieden wij een oplossing. Samen met onze adviseurs kies jij welke raamdecoratie het beste bij jou past.

Maak een afspraak

Luxaflex® Duettes® in verduisterende stoffen

Met verduisterende Duettes® van Luxaflex® kies je voor donker. Wat Duettes® ideaal maken voor je slaapkamer, badkamer of woonkamer. De nieuwe verduisterende collectie Duettes® laten geen zonnestraal meer door.

Luxaflex® Duettes® zijn er in verschillende soorten, maten, stoffen en dessins, van transparant tot verduisterend. Zo kies jij altijd iets wat past bij jouw woonstijl. Houd je van strak en modern? Ga voor effen. Maar wees niet bang om wat lef toe te voegen aan je interieur. Met een leuke pastel kleur of te gekke print bijvoorbeeld.

Is alle Luxaflex® raamdecoratie verduisterend?

Nee, niet alle Luxaflex® is helemaal verduisterend, bijvoorbeeld jaloezieën kunnen toch net niet helemaal verduisteren. Denk naast verduisterende Luxaflex® ook eens aan transparante of semi transparante stoffen. Zo krijg je lekker veel licht binnen maar behoudt je ook je privacy. Het wordt moeilijker om naar binnen te kijken maar je creëert sfeer en een lichte woning. Perfect voor in de woonkamer of keuken!

Meer over Duettes

Is er ook elektrisch verduisterende raamdecoratie?

Wanneer je hebt gekozen voor rolgordijnen, Twist® gordijnen of misschien Duettes® kan je naar de volgende stap. Want ook verduisterende raamdecoratie van Luxaflex® is namelijk elektrisch te bedienen.

Elektrische Luxaflex® PowerView®

Samen met Luxaflex® PowerView® kan jij met een afstandsbediening, app of met spraakbesturing je raamdecoratie besturen. Je kan zelfs speciale scènes instellen. Zo kun jij ‘s avonds je rolgordijn automatisch naar beneden laten rollen, wordt je ‘s ochtends wakker? Dan is hij alweer omhoog.

Kom eens langs in de winkel en ontdek onze ruime collectie Luxaflex® producten. Voel en ervaar het zelf!

Bezoek onze winkel

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen