Schilderwerk

Schilderwerk in en rondom je huis, dat doe je toch zo even tussendoor. Misschien is dat wel zo, doe je dat dan wel goed en zorgvuldig? Onze vakmensen hebben de ervaring om de binnenkant van je woning van boven tot beneden vakkundig van een nieuwe verflaag te voorzien. Netjes en vlot, dat neemt jou een boel uit handen! Zo heb je weer tijd voor andere leuke dingen.

Vakmensen

De vakmensen van Aanhuis.nl staan klaar om jouw woning te voorzien van een nieuwe verflaag. Of het nu gaat om schilderwerk binnen of schilderwerk buiten, onze vakmensen nemen graag jouw zorgen uit handen! Zowel muren of houtwerk, niks is te gek. In combinatie met onze glasvezelbehang en behangservice ben je weer voorzien van gladde en strakke muren, geschilderd in alle gewenste kleuren!

Kom eens een kijkje nemen in één van onze winkels of neem contact met ons op. In de winkel adviseren wij jou graag over de perfecte kleur en geschikte verf voor jouw schilderwerkzaamheden. Mocht het nodig zijn, dan komen we ook graag bij je thuis om de woning ter plekke te bekijken. Zo kunnen wij de beste inschatting maken over welke verf het beste geschikt is en welke kleur het beste zal staan. Ook vertellen wij jou gelijk hoeveel tijd het in beslag gaat nemen. Je wordt volledig voorbereid op de gehele schilderklus!

Verfbenodigdheden

De schilders bij Aanhuis.nl werken nauwkeurig en met de beste materialen. Ze zorgen ervoor dat je nooit verf op ongewenste plekken aantreft. Dat begint met afdekfolie voor je vloer of meubelen. Ook de afplaktape ontbreekt niet, voor de meest strakke verfranden. De kwasten en rollers zijn van top kwaliteit, alles voor het beste resultaat!

En natuurlijk muurverf en lakverf van kwaliteit. Onmisbaar voor jouw verfklus. Bij schilderwerk van kozijnen is kwalitatieve houtverf een must, je wil strepen ten alle tijden voorkomen. Flexa, Sigma en Sikkens - dit zijn een aantal van onze favoriete kwaliteitsmerken om mee te werken. Vind je het maar lastig om jouw droomkleur te vinden? Een kleur die perfect aansluit bij jouw interieur?

Stylisten

Heb je behoefte aan een stylist die met jouw meekijkt? Iemand die jou helpt een keuze te maken uit de prachtige talloze kleuren die er bestaan? Dat kan! Onze stylisten staan voor je klaar om een geheel kleurenplan te maken. Afgestemd op de kleur van je vloer, je meubels, gordijnen en raamdecoratie.

Heb je jouw wanden strak laten behangen en wil je ze laten sauzen in de kleur die past bij de rest van je interieur? Laat dat dan doen door onze vakmensen, wij realiseren graag de kleur van het kleurenplan voor je. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak met één van onze stylisten.

Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil je perfect schilderwerk op je muren en/of kozijnen? Vraag dan in de winkel naar de opties voor een schilder. Per winkel zijn de opties verschillend. Bespreek het als je in onze winkel bent. Met het schilderwerk heb jij natuurlijk je totaalinrichting compleet.

Jazeker, vooral als je voor het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® gaat! Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie? Kom langs in de winkel, we helpen je graag!

In een kunststof kozijn boor je natuurlijk liever niet. Toch kun je ook met kunststof kozijnen voor horren gaan. Je hebt namelijk ook horren die in het kozijn geklikt kunnen worden, zonder dat er maar een schroef of plug aan te pas komt.

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Bij Aanhuis.nl hebben we 2 keuzes als het gaat om behang. Glasvliesbehang is een bekende, dat is het behang met vaak een licht reliëf gemaakt van glasvezels.Renovlies behang is gemaakt van papier en lijkt net stucwerk. Dit behang is sterker en stootvaster dan glasvliesbehang.

Het verschil zien of voelen? Kom langs in onze winkel en ontdek het!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen