Welkom bij Aanhuis.nl Gieten

Aanhuis.nl Gieten
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
* Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten.
Adres en contact
Panderpad 1
9461 GZ Gieten
Harrie en Corrie
Aanhuis.nl Gieten

Woon jij in het mooie Drenthe in de omgeving van Gieten? Wil je de woonkamer, slaapkamer of keuken van jouw woning in Gieten compleet opnieuw inrichten? Maar twijfel je of de kleuren en materialen die je in gedachten hebt wel matchen? Kom naar Aanhuis HCV wonen en dromen in Gieten! Ontdek jouw nieuwe vloer - ook met vloerverwarming en zelfs de ideale trapbekleding inclusief leggen. Wij adviseren je graag!

Kies de inrichting die past bij jouw woonstijl: van gordijnen tot elektrisch bestuurbare raamdecoratie en van behang tot buitenzonwering, de mooiste collecties wachten op jou. Bij Aanhuis in Gieten beleef je alle producten in één grote showroom. En je kiest snel de producten die perfect bij jouw woninginrichting passen, wij bieden je professioneel advies en vele jaren ervaring in de interieur branche.

Contactgegevens:

Panderpad 1, 9461 GZ Gieten

0592 262 037

gieten@aanhuis.nl

Neem een kijkje

Laat je in onze woonwinkel in Gieten verrassen door het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat! Wil jij genieten van comfort en je interieur moderniseren dan laten wij je graag de mogelijkheden van Slimmer Wonen zien, zoals elektrisch bedienbare raamdecoratie. En hoe fijn is het wanneer je werkzaamheden door vakmensen kan laten uitvoeren, wij komen graag je trap bekleden, de kast op maat inmeten en monteren of je woning schilderen of behangen. En voor een kleine ecologische voetafdruk kan je zelfs voor de mooiste duurzame producten kiezen. Bij ons ben je aan het goede adres voor advies, inspiratie en service op vele fronten. Profiteer van onze ervaring, de enorme keuze aan hoogwaardige producten en vakmanschap. Zo heb je jaren plezier van jouw nieuwe woninginrichting. Tot snel in de winkel!

Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of afspraak inplannen?

Neem contact op

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.

Maak een afspraak