Voordelen van plisségordijnen

Plisségordijnen hebben heel veel voordelen. Met de top down en bottom up functie creëer je een ultieme sfeer voorzien van een perfect stukje privacy. Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur, voorzien van bediening op afstand en makkelijk te monteren zijn de plissegordijnen en gewilde raamdecoratie.

Voordelen van plissé gordijnen

Het voordeel is dat plisségordijnen erg stijlvol en transparant zijn en zeer geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Het is door de vele toepassingsmogelijkheden één van de meest gekozen raamdecoratieproducten. Door de vele mogelijkheden van het positioneren van de plisségordijnen, ruime kleurmogelijkheden en verschillende bedieningsopties zijn de plisségordijnen en hot item.

Hieronder alle voordelen van de plisségordijnen op een rijtje:

  • Sfeervol
  • Privacy
  • Kleurrijk
  • Makkelijk te monteren
  • Isolerend
  • Makkelijk in gebruik
  • Elektrisch te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Stijlvol
Bekijk onze plissés

Hoe kunnen plisségordijnen helpen bij energie besparing?

Nog een groot voordeel is dat plisségordijnen kunnen helpen bij energiebesparing. Het zij namelijk zo dat de plisségordijnen ofwel duettes erg energiebesparend zijn door het honingraatprofiel waarin de aanwezige stilstaande lucht voor isolatie van warmte en/of koude zorgt. Prettig voor in de zomer, als de winter voor een perfect klimaat.

Door de isolerende werking van de plisségordijnen behoud je warmte in je huis. En in de zomer houdt het plisségordijn koele lucht vast, waardoor je dus geen ramen of deuren open hoeft te zetten. Hierdoor voorkom je tevens ongedierte en tochtstromen. Als je voor de plissé gordijnen kiest, kies je voor milieubewuste raamdecoratie. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de Duette® Shades® van Luxaflex®.

Vind een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Ontdek alle voordelen van unieke plisségordijnen in één van onze Aanhuis-winkels.


Bespaar op je energierekening met de plisségordijnen van Aanhuis.nl!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief