Plisségordijnen op afstand bedienen

Plissé gordijnen met een afstandsbediening, hoe makkelijk wil je het hebben? Bediening vanaf je smartphone of een afstandsbediening en je plissés gaan op ieder gewenste positie voor het raam. Door batterij motor aangestuurde bediening heb je geen last van stroomkabels en geen afstandsbediening (als je het via je mobiel wilt besturen). Vrijwel alle type plisségordijnen zijn op afstand te besturen, vraag in één van onze winkels naar de voorwaarden.

Plisségordijnen met afstandsbediening

Elektrische honingraat plisségordijnen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook ongelooflijk energiezuinig. Hun unieke honingraatstructuur zorgt voor een stukje isolatie tussen kamer en raam, waardoor kamers koel blijven in de zomer en warm tijdens koude periodes.

Elektrisch bedienbare plisségordijnen zijn ideaal voor een serre of wat hoog zittende ramen. Zo hoef je niet elke keer te martelen om de zon te weerhouden, maar doe je dit simpel en snel via de mobiel of afstandsbediening.

Ontdek onze plisségordijnen


Kom snel naar de winkel!

Vind een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Laat je adviseren omtrent op afstand bedienbare plisségordijnenmagneetstrip door één van onze specialisten.

Bezoek een winkel


Kies voor gemak met de elektrisch bedienbare plisségordijnen!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief