Luxaflex® TruFit®

Wil je niet boren in je strakke kozijnen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou, namelijk het TruFit® zelfklevende ophangsysteem van Luxaflex®! Dit montagesysteem kleeft aan het glas, waardoor de raamdecoratie eenvoudig kan worden gemonteerd.

Luxaflex® TruFit ®

Luxaflex® TruFit® is een super handige, zelfklevende en makkelijke oplossing voor de raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.

Door de minimale inbouwdiepte hangt de raamdecoratie dicht op het raam, waardoor je een strakke look krijgt.

Als de TruFit® eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding makkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreepbediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

Wil jij alles weten of TruFit®?Maak een afspraak

TruFit® van Luxaflex® voor elk type raam

TruFit® kan toegepast worden op bijna alle kozijnentypes en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette® Shades en Luxaflex® plissé gordijnen.

Ook voor de Luxaflex® producten met Top Down - Bottom Up bediening is TruFit® standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur. Kan je hulp gebruiken bij het kiezen van de beste kleur raamdecoratie passend bij jouw woonstijl? Onze stylist helpt je graag verder!

Meer over interieuradvies

Meer weten over TruFit®?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Luxaflex® TruFit™ en kan jij wel handige raamdecoratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt.

TruFit® raamdecoratie inclusief montage

Bij Aanhuis.nl mag je het inmeten en monteren aan onze vakmensen overlaten. Dus ook jouw nieuwe TruFit® raambekleding bevestigen wij graag en vakkundig voor je wanneer het op maat gemaakte product klaar is. Dan heb jij er geen omkijken naar, handig toch?!


Bezoek onze winkel

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen